Viktória Botošová Kultúra

Zúfalí Zámčania o neexistujúcich vianočných trhoch: Prečítajte si pobúrené reakcie z nášho facebooku!

Novozámčanom do slova chýbajú každoročné vianočné trhy na Hlavnom námestí. Osud trhov je však už v rukách nového primátora. Prečítajte si pobúrené reakcie Novozámčanov na našom facebooku...

Ilustračný obrázok k článku Zúfalí Zámčania o neexistujúcich vianočných trhoch: Prečítajte si pobúrené reakcie z nášho facebooku!
Foto: Viktória Botošová

Na námestí je ľudoprázdno. Novozámčanom do slova chýbajú každoročné vianočné trhy, ktoré zvykli byť už v tomto čase v plnom prúde. Osud trhov na novozámockom námestí je už však v rukách nového primátora.

Včera sme vás v článku – Otokar Klein po prvom zastupiteľstve: Zámky si určite zaslúžia vianočné trhy informovali o pálčivej téme trhov. Prečítajte si exkluzívny rozhovor s novým primátorom po ustanovujúcom zastupiteľstve.

Príspevok vyvolal búrlivé reakcie na našom facebooku. Prečítajte si niektoré z nich:

„Za vianočné trhy, ak sa podarí ešte niečo vybaviť, má veľké plus! Je smutné, keď mesto ako Nové Zámky nemá na námestí čo i len jeden stánok…“ napísal na adresu primátora Braňo.

„Každému to chýba… aj my sme sa tešili na trhy, keďže dcérka bola na to minulý rok ešte malá. Tento rok sme čakali, aby sme mohli ísť von ako rodinka do tej atmosféry a nič,“ vysvetľuje nešťastne Kristína.

„Dúfajme, pretože tá atmosféra aspoň raz za rok je na nezaplatenie,“ píše Helena.

„Už dávno mali byť !!! Kedy budú vianočné trhy, na veľkú noc?,“ vyjadril nespokojnosť Norbert.

„No dúfam, že budú, lebo je v tomto meste strašne smutno…,“ napísala Anastázia

„Dúfam, že sa to podarí…,“ uviedla Kika..

„Počula som v meste, že nebudú tento rok Vianočné trhy??? To čo by bolo aká haluz?!?!?!,“ pýtala sa ďalšia Kristína.

„Prosím, viete zistiť, či sme sa už s vianočnými trhmi rozlúčili na dobro? Takto sa rieši prehra vo voľbách?,“ pýta sa Ľudmila.

„Možno sa to ku mne ešte nedostalo, ale vianočné trhy tento rok nebudú?,“ pýtala sa podobnú otázku aj Alžbeta.

Kedy bude slávnostné zahájenie novozámockých vianočných trhov na Hlavnom námestí, zatiaľ zisťujeme a budeme vás v tomto smere informovať. Prečítajte si ďalšie reakcie, alebo sa tiež zapojte do diskusie na našom FB.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM