Viktória Botošová Rôzne

Známe tváre o obľúbených zákutiach: Prednosta prezradil, ktoré miesto v Nových Zámkoch má najradšej

Mesto Nové Zámky má rozhodne veľa pekných zákutí. Obľúbené miesta v Zámkoch majú aj známe tváre. V našom novom seriáli nás s nimi oboznámia. Tentoraz sme vyspovedali samotného prednostu.

Ilustračný obrázok k článku Známe tváre o obľúbených zákutiach: Prednosta prezradil, ktoré miesto v Nových Zámkoch má najradšej
Zdroj: YouTube.com

Prednosta Mestského úradu Peter Ágh nám prezradil svoje najobľúbenejšie zákutia v Nových Zámkoch. Čo má teda v našom meste rád a ktoré miesto je doslova jeho srdcovou záležitosťou? „Berek a Zúgov sú moje obľúbené miesta, lebo je to podľa mňa najkrajšia časť," hovorí Ágh o lesoparku Berek, v tichom prostredí juhozápadnej časti Nových Zámkov a o novozámockých kaskádach na Zúgove, na severovýchodnom okraji mesta.

Prednosta uviedol, že si zamiloval aj hrádzu, ktorá spája tieto dve vzdialené miesta. „Je to moja obľúbená ulica, ktorá však nemá meno,“ dodal.

Ďalej nám prezradil, aj jeho obľúbené miesto neďaleko Nových Zámkov. „Mojim obľúbeným miestom v blízkosti Nových Zámkov je Ostrihomská bazilika, ktorá je najvýznačnejším miestom dýchajúcim históriou." uviedol.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM