Anton Hrachovský Hokej

Zmeny v kádri hokejistov Nových Zámkov: Miláčik tribún na odchode

Albín Podstavek je hráčom, ktorý stál pri novozámockom hokeji počas všetkých jeho podstatných etáp. Teraz sa však jeho púť v drese Nových Zámkov končí.

Ilustračný obrázok k článku Zmeny v kádri hokejistov Nových Zámkov: Miláčik tribún na odchode
Zdroj: TASR

Vedenie tipsportligového klubu HC Nové Zámky ukončilo spoluprácu s českým útočníkom Albínom Podstavkom. Skúsený hokejista nastúpil v siedmich zápasoch aktuálnej sezóny, v ktorých získal dve asistencie.

Podstavek odohral v Nových Zámkoch uplynulé tri sezóny. V ročníku 2015/2016 nazbieral v 40-tich zápasoch 65 kanadských bodov a výrazne sa podieľal na historickom postupe klubu do najvyššej slovenskej súťaže. Správu o ukončení spolupráce zo strany vedenia sa dozvedel po nedávnom zápase proti Nitre (3:4 pp). „Prišiel za mnou tréner, poslal ma za vedením a ja som už tušil, že to nebude dobré. Bolo mi povedané, že v klube končím. Pýtal som sa aj trénera, chcel som vedieť, v čom je problém. Povedal mi, že on sa tak rozhodol. Mal som výborný vzťah s fanúšikmi a aj preto ma to mrzí. Myslel som si, že po príchode nového trénera (Pénzeša, pozn.) dostanem nejakú šancu. Tá ale neprišla a bolo mi povedané, že ten so mnou nepočíta,“ uviedol Podstavek.

Už 35-ročný útočník by rád pokračoval v slovenskej Tipsport Lige. V najvyššej slovenskej súťaži už pôsobil aj v Nitre a v Martine. Celkovo má na konte 497 zápasov, v ktorých si pripísal 282 kanadských bo­dov.

Môže vás zaujímať:

Neuspel v Nových Zámkoch, teraz nastupuje v drese Červených krídel,

Novozámčania zbíjali na východe: Lundström s premiérovým čistým štítom, FOTO

V súboji nováčika s majstrom sme videli výborný hokej: Rozhodovali až nájazdy

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM