Anton Hrachovský Hokej

Zimný štadión prechádza zmenami: Na pivo a kofolu sa bude čakať menej

Novozámocký zimný štadión čaká pred novou sezónou niekoľko noviniek. Návštevy bufetov počas prestávok medzi tretinami by sa mohli skrátiť.

Ilustračný obrázok k článku Zimný štadión prechádza zmenami: Na pivo a kofolu sa bude čakať menej
Foto: Anton Hrachovský

Personálne pohyby

Zhruba po mesiaci od konca sezóny sa v hokejovom klube HC Nové Zámky začína pomaly formovať i hráčsky káder na ročník 2017/2018. Klub oznámil predĺženie kontraktov s trénermi Mikešom a Černým, hráčmi Štepánom Novotným a Stanislavom Kučkinom. Do tímu pripudli aj nové tváre v podobe dvoch mladíkov Samuela Haina a Eduarda Šimuna. Naopak, klub opúšťajú Erik Čaládi, Marek Drtina a Stanislav Škorvánek.

Zmeny v infraštruktúre štadiónu

Menších, ale predsa len zmien sa dočká i samotný zimný štadión. Pribudne minimálne jeden bufet, čo by mohlo urýchliť pohyb fanúšikov počas prestávok medzi tretinami. Skultúrnia sa aj záchody pod tribúnou, kde sídli fanklub. „Plánujeme obnoviť sociálne zariadenia, posledné neobnovené v domácom sektore, a rozšírime počet bufetov pod tribúnou, aby mohol byť každý počas prestávok obslúžený. V auguste otvoríme zvláštny vstup pre verejné korčuľovanie, ktorý bude spojený so šatňou a bufetom,“ povedal pre klubový web prezident klubu František Sucharda s tým, že korčuliari si po novom budú môcť nerušenie užívať ľad a nestarať sa pritom o svoje veci odložené na lavičkách. Podľa jeho slov sa robia úpravy aj v útrobách štadióna, no tie nie sú bežnej verejnosti dostupné.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM