Anton Hrachovský Futbal

Zimná príprava pokračuje: Futbalisti Nových Zámkov si poradili s Imeľom

Futbalisti FKM Nové Zámky pokračujú v sérii prípravných zápasov. Tentoraz si pred štartom druhej polovice súťaže zahrali proti súperovi zo 4. ligy.

Ilustračný obrázok k článku Zimná príprava pokračuje: Futbalisti Nových Zámkov si poradili s Imeľom
Zdroj: TASR

Ďalší z prípravných zápasov odohrali novozámockí futbalisti na ihrisku maďarského Komáromu, kde sa postavili štvrtoligovému Imeľu. Po jasnom priebehu si Zámčania pripísali výhru, keď necelých desať minút pred koncom viedli už 4:0. Zverenci trénera Petra Léranta si tak schuti zatrénovali, v bráne sa predstavil dorastenec Lengyel.

Najbližší prípravný duel absolvujú Zámčania v sobotu 17. februára proti maďarskému druholigistovi Budafoki MTE a to na jeho štadióne. Jarná časť ligovej súťaže začína 11. marca.

FKM Nové Zámky – TJ Imeľ 4:2 (2:0)

Góly: 5. Muchaya, 24. Mpofu, 65. Bilyk, 76. Švajda – 84., 87. Babicz

Zostava FKM Nové Zámky:
Lengyel – Szénási, Ešek (K), Piskla, Mulenga, Obert, Mpofu, Bilyk, Dione, E. Horáček, Muchaya

striedali: Švajda, Kováč, Kingambo, zranení: Cingel, P. Horáček, Baksics

„V prípavnom zápase sme si mohli vyskúšať rôzne varianty na súpera v hlbokom bloku. Boli sme jasne dominantní, a to najmä vďaka rýchlej práci s loptu a dobrému pohybu. Som spokojný ako sme preniesli natrénované kombinácie a činnosti do hernej praxe. V pozitívnom svetle sa prezentoval Horáček svojou kreativitou, ale aj Bilyk ťahom na bránu. Budeme naďalej tvrdo pracovať, aby sme sa neustále zlepšovali,“ zhodnotil po zápase pre klubový web tréner Peter Lérant.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM