Viktória Botošová Krimi

Žena (48) prišla o slušnú čiastku z účtu: Spravila super obchod, po čase sa jej ale niečo nezdalo

Všetko vyzeralo spočiatku ako výhodný obchod, žena (48) však nakoniec prišla o vysokú sumu. Kde sa stala chyba? Vyšetrujú policajti...

Ilustračný obrázok k článku Žena (48) prišla o slušnú čiastku z účtu: Spravila super obchod, po čase sa jej ale niečo nezdalo
Zdroj: TASR

O prípade podvodu informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

„Pod zámienkou výhodného navýšenia finančných prostriedkov vylákala neznáma žena od 48 ročnej panej z Kolárova 10 000,–€,“ informuje policajná hovorkyňa.

Podľa jej ďalších slov si podvodníčka s poškodenou dohodla stretnutie v Maďarsku v Budapešti, kde s ňou podpísala zmluvu. „Žena následne zo svojho účtu previedla financie na účet, ktorý jej e-mailom zaslala podozrivá osoba,“ konštatuje Bruchterová.

Keďže výnos z dohodnutých peňazí, podľa hovorkyne nebol poškodenej do uvedeného termínu vyplatený, začala po svojich peniazoch pátrať. „Po preverení účtu, ktorý bol uvedený na zmluve kontaktovala danú spoločnosť, kde jej oznámili, že s jej peniazmi nedisponujú,“ dodala Božena Bruchterová.

Keďže sa nedá vylúčiť, že poškodená bola pri uzatváraní zmluvy uvedená do omylu vyšetrovateľ z Komárna začal trestné stíhanie vo veci trestného činu podvodu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM