Aktualizované Anton Hrachovský Krimi Krimi

Zásah policajtov s pyrotechnikom v novozámockom okrese: Žena (29) už čelí vážnemu obvineniu!

Rozruch v dedinke novozámockého okresu! Do domu, podľa policajnej správy, vtrhli policajti so psovodom aj pyrotechnikom. Pozrite, čo sa vlastne dialo...

Ilustračný obrázok k článku Zásah policajtov s pyrotechnikom v novozámockom okrese: Žena (29) už čelí vážnemu obvineniu!
Zdroj: TASR

Podľa hovorkyne Boženy Bruchterovej oznamovateľka uviedla, že výbušninu mal do rodičovského domu umiestniť jej brat. Na miesto boli okamžite vyslané policajné hliadky, ktoré uzatvorili okolie. 

„Pyrotechnik a psovod so psom vykonali prehliadku celého objektu a rodinného domu s negatívnym výsledkom. V dome neboli nájdené žiadne podozrivé predmety ani komponenty, ktoré by mohli obsahovať výbušninu. Následne bol dom odovzdaný do ďalšieho užívania domácim osobám,“ prezradila hovorkyňa KR PZ v Nitre Božena Bruchterová.

Ako hovorkyňa ďalej uvádza, aj v tomto prípade bolo počas výsluchu preukázané, že oznamovateľka si skutok vymyslela, čím spôsobila nebezpečenstvo vážneho znepokojenia. Podobná situácia sa v obci udiala už pred dvoma rokmi, keď bola v kostole v obci Maňa nahlásená bomba. Oznamovateľom však vtedy bola iná osoba.

Vyšetrovateľ, podľa nej, 29 ročnú ženu obvinil z prečinu šírenia poplašnej správy. V prípade preukázania viny je hrozí trest odňatia slobody na 1 až 5 rokov.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM