Viktória Botošová Hokej

Zámky budú hostiť maďarskú formáciu z Budapešti: Novozámčania sa pobijú s Ferencvárošom

Nové Zámky odohrajú posledný MOL ligový zápas na domácom ľade v mesiaci november. Po druhýkrát v tejto sezóne zavíta na juh Slovenska maďarský celok z Budapešti- Ferencvároš.

Ilustračný obrázok k článku Zámky budú hostiť maďarskú formáciu z Budapešti: Novozámčania sa pobijú s Ferencvárošom
Zdroj: TASR

V prvom stretnutí týchto dvoch mužstiev, zvíťazili naši hráči s náskokom 7:3. Druhé stretnutie na ľade Ferencvárošu, dopadlo tiež v prospech Novozámčanov, 5:0.Piatkové stretnutie sa začína tradične o 18:00 na Zimnom štadióne v Nových Zámkoch.

Po výmene na poste trénera, pokračujú Nové Zámky v skvelých výkonoch. Pod vedením trénera Chlebca si zatiaľ pripísali Novozámčania iba 1 prehru, aj to po predĺžení s Miškolcom. Bielo- zeleným tak naďalej patrí 3. miesto v tabuľke so ziskom 37 bodov. Zároveň však treba dodať, že naďalej majú rovnaký počet bodov ako druhý Miškolc. Prvý Dunaujvároš má na svojom konte 44 bodov. V našom mužstve by sa mala predstaviť aj nová posila do obrany Juraj Ďurčo. Juraj je odchovancom Dukly. Vedenie s ním v týchto dňoch podpísalo zmluvu a aj toto môže byť výborným lákadlom pre náročného novozámockého diváka.

Ferencvároš v doterajšom priebehu ligy získal 16 bodov, čo mu zatiaľ stačí na 7. miesto. Toto miesto by znamenalo pre mužstvo z Budapešti neúčasť v play off. Z posledných 5 zápasov dokázali triumfovať iba v stretnutí s Újpeštom – 6:3. Vo zvyšných 4 dueloch, nezískali žiaľ ani jeden bod!

Novozámockí diváci sa teda môžu tešiť na výborné stretnutie. Snáď dokážu naši hráči triumfovať aj v treťom stretnutí s týmto súperom z Ferencvárošu v tejto sezóne. O tom, že bude tento víkend skutočne nabitý novozámockým hokejom, svedčí aj nasledovný rozpis zápasov na nadchádzajúce 3 dni.

Rozpis zápasov na tento víkend:

21.november 2014

  • 18:00 – HC Nové Zámky – Ferencváros – Zimný štadión (Mol liga)

22.november 2014

  • 17:30 – Levice – HC Nové Zámky – (2.liga)

23. november 2014

  • 17:00 – Dab. Docler – HC Nové Zámky – (Mol liga)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM