Anton Hrachovský Futbal Šport

Zámčania zničili súpera: Nadelili mu päťku a v tabuľke idú nahor

Novozámockí futbalisti sa predstavili cez víkend na domácej pôde proti súperovi z Hornej Nitry. Ženy mali voľno.

Ilustračný obrázok k článku Zámčania zničili súpera: Nadelili mu päťku a v tabuľke idú nahor
Zdroj: Dnes24.sk

Futbal – muži

FKM Nové Zámky – FC Baník HN Prievidza & Handlová 5:0 (3:0)
Góly: 4., 12. Švajda, 36. Horáček, 72. Matić, 84. Košút (11m)

Zostava FKM: Dovičovič – Ešek, Baksics, Poluch, Petráš, Korman, Lovska, Horáček (79. Gulyás), Matić, Muchaya (82. Košút), Švajda (67. Orémusz)

Novozámčania privítali po dvoch remízach na domácej pôde súpera z Hornej Nitry. O výsledku stretnutia rozhodli domáci v podstate už v prvom polčase, keď sa presadili dvakrát Švajda a raz Horáček, ktorých po prestávke napodobnili Matič s Košútom. Vďaka výhre a trom bodom sa naši futbalisti posunuli v tabuľke o jedno miesto nahor – na 17. priečke vystriedali Veľký Meder, pričom na 16. svojho ostatného súpera – Prievidzu & Handlovú strácajú iba bod. Najbližšie cestújú Zámčania na ihrisko 13. Dubnice nad Váhom.

„Chceli sme hrať od začiatku aktívne, nátlakovo, a tak nútiť súpera k chybám. Teší ma, že sme si okrem gólov vypracovali veľa ďalších šancí a ľudia sa mohli baviť futbalom. Zápas sme opäť odohrali bez inkasovaného gólu, čo je veľmi dôležité. Odlepili sme sa od tabuľkového dna, a to nám psychicky pomôže,“ povedal pre klubový web po zápase tréner Nových Zámkov Peter Lérant.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM