Anton Hrachovský Futbal

Zámčania v úvode prípravy s lekciou z efektivity: Tréner skúšal nové tváre

Na úvodný prípravný duel vycestovali Novozámčania do maďarského Komáromu. Zmerali si tam sily v súboji proti druholigovému KFC Komárno.

Ilustračný obrázok k článku Zámčania v úvode prípravy s lekciou z efektivity: Tréner skúšal nové tváre
Foto: Rastislav Búgel

Svoj prvý zo série prípravných zápasov pred jarnou časťou ligy odohrali futbalisti Nových Zámkov proti druholigovému Komárnu. Zápas sa odohral na pôde maďarského Komáromu a o výsledku rozhodli gólové momenty na začiatku a na konci duelu. V oboch prípadoch sa presadili domáci hráči,

V najbližšom prípravnom zápase sa Zámčania predstavia 17. januára, opäť v Komárome, tentoraz však proti maďarskému druholigistovi Budaörsi SC.

KFC Komárno – FKM Nové Zámky 2:0 (1:0)

Góly: 5. Kelemen, 90. Németh

Zostava FKM Nové Zámky:
Dovičovič – Ešek (K), Petráš, Letko, Košťál, Mpofu, Obert, Dione, Matić, Muchaya, Bakar
striedajúci hráči: Mulenga, Kele, Švajda, E. Horáček

„Zápas splnil svoj účel. Vyskúšali sme viacerých nových hráčov. Na ľavom kraji obrany ukázal potenciál mladý Košťál a v strede zálohy aj Mpofu. Skúšali sme aj Mulengu, Dioneho, Bakara a Keleho, ktorí takisto môžu byť pre nás zaujímaví. S herným prejavom som spokojný, kombinačne sme súpera prevýšili. Takisto aj v počte gólových šancí, ale ako celú jeseň aj dnes sme mali problém s efektivitou. Negatívom je, že niektorí hráči stále nepochopili, že priateľské zápasy neexistujú a zase sme inkasovali po chybách z lahkovážnosti,“ uviedol pre klubový web tréner Novozámčanov Peter Lérant.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM