Viktória Botošová Rôzne

Zámčania v problémoch s kokaínom i príhovor primátora: Preštudujte si to naj, čo priniesol týždeň!

V Nových Zámkoch a okolí priniesol mnoho zaujímavého aj tretí decembrový týždeň. My sme sa pozreli na udalosti a správy, ktoré najviac zarezonovali u našich čitateľov. Pozrite si prehľad najklikanejších tém na našom spravodajskom portáli za uplynulý týždeň.

Ilustračný obrázok k článku Zámčania v problémoch s kokaínom i príhovor primátora: Preštudujte si to naj, čo priniesol týždeň!
Foto: Viktória Botošová

Nelegálne kšefty dvoch Novozámčanov zrejme nevyšli podľa ich predstáv. Ocitli sa v poriadnych problémoch – V hre boli kilá kokaínu z Južnej Ameriky: Policajti zadržali dvoch Novozámčanov!

Nový primátor mesta Nové Zámky Otokar Klein a 25 poslancov mestského zastupiteľstva na slávnostnom rokovaní v sále Domu kultúry zložili sľub – Klein predstavil svoje priority: Najzaujímavejšie momenty príhovoru nového primátora…

Na Hlavnom námestí v Nových Zámkoch bude veselo. Vianočnú atmosféru zachránil primátor mesta. Pozrite sa, ako boli prosby Novozámčanov vyslyšané – Záchrana vianočnej atmosféry OBRAZOM: Primátor Klein plní svoje sľuby.

Novozámčanom do slova chýbali každoročné vianočné trhy na Hlavnom námestí. Osud trhov bol v rukách nového primátora. Prečítajte si pobúrené reakcie Novozámčanov na našom facebooku – Zúfalí Zámčania o neexistujúcich vianočných trhoch: Prečítajte si pobúrené reakcie z nášho facebooku!

Tohtoročné komunálne voľby priniesli viacero zmien nielen v mestských a obecných zastupiteľstvách, ale aj na pozíciách primátorov a starostov. Takáto zmena sa nevyhla ani najväčšej obci, ležiacej v tesnej blízkosti Nových Zámkov, v Dvoroch nad Žitavou – Obec zamestnáva 63 ľudí: Nový starosta avizuje zmeny!

Starý primátor odovzdal mesto, nový primátor a poslanci zložili svoje sľuby. Prevzali tak opraty nad mestom Nové Zámky na najbližšie štyri roky. Stalo sa tak na ustanovujúcom mestskom zastupiteľstve. Čítajte exkluzívny rozhovor s novým primátorom – Otokar Klein po prvom zastupiteľstve: Zámky si určite zaslúžia vianočné trhy.

Železnice Slovenskej republiky zaznamenávajú vskutku rôzne prípady. Tentokrát išlo o kuriózny prípad bitky dvoch cestujúcich. Jeden z výtržníkov skončil v nemocnici. Pozrite sa, čo sa stalo – Bitka na železnici: Jeden z výtržníkov skončil v nemocnici.

Foto: ilustračné

Zdroj: FlorbalPortal.net
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM