Lucia Lauková Kultúra

Zaľúbenci sa schádzali na nitrianskom výstavisku: Lákali ich Svadobné dni

Už 7. ročník svadobnej výstavy, sa niesol v znamení čistoty a jednoduchosti, ponuka bola široká. Snúbenci si po návšteve takejto výstavy určite odniesli nápady ako vylepšiť ich veľký deň.

Ilustračný obrázok k článku Zaľúbenci sa schádzali na nitrianskom výstavisku: Lákali ich Svadobné dni
Foto: Lucia Lauková / Zdroj: Dnes24.sk

Svadobnú výstavu si obľúbili najmä páry, ktoré sa pripravujú na svoj veľký deň. Pod jednou strechou môžu nájsť všetko, čo z ich svadby vytvorí neopakovateľný zážitok. Návštevníci si mohli vybrať z množstva svadobných šiat, obrúčok, tort a dekorácií.

„Musíme povedať, že sme milo prekvapení, nemáme radi zhon aký sa robí okolo svadby, ale tu sme vybavili všetko na jednom mieste. Vybrali sme si obrúčky aj svadobné poháre, dokonca sme našli aj nálepky na auto s nápisom mladomanželia“ uviedol Marek s Jankou.

Svadbu má pred sebou aj ďalší pár Jakub s Ivanou. „Hlavne snúbenica sa tu vyžíva, už nám vybrala obrúčky, vybrala si šaty, ja som tu viac ako morálna podpora“ hovorí Jakub.

Vrcholom druhého dňa výstavy bola prehliadka svadobných šiat módneho návrhára Róberta Bartolena,„ko­lekcia Pure Air je vlastne pokračovaním línie šiat s názvom Pure. Pri tvorení týchto šiat ma inšpirovali oblaky, ich farby a ľahkosť, preto sa objavujú aj šaty modrej farby, pre odvážnejšie nevesty,“ uviedol návrhár Bartolen. Cena šiat sa pohybuje od 500 € do 2400 € a kolekcia sa predstavila už aj na Slovak Fashion Week v New Yorku.

Foto: ilustračné

VIDEO: Zaľúbenci sa schádzali na nitrianskom výstavisku
1
Galéria
FOTO: Zaľúbenci sa schádzali na nitrianskom výstavisku
7
Galéria
Foto: Lucia Lauková / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM