Anton Hrachovský Futbal

Začína futbalový Slovnaf Cup: Zámčania vyzvú regionálneho suseda

Nový ročník futbalovej pohárovej súťaže číslo 1 na Slovensku je tu. S kým si zmerajú sily hráči Nových Zámkov a ďalších celkov z nášho okresu?

Ilustračný obrázok k článku Začína futbalový Slovnaf Cup: Zámčania vyzvú regionálneho suseda
Foto: Rastislav Búgel

Žreb nového ročníka sa uskutočnil 11. júla v priestoroch Slovenského futbalového zväzu (SFZ). Do súťaže sa prihlásil rekordný počet tímov, ich počet narástol z 205 na 210. Súboje prvého kola sú na programe 22. a 23. júla. ŠK Slovan Bratislava vykročí za obhajobou prvenstva v slovenskej pohárovej futbalovej súťaži Slovnaft Cup duelom druhého kola proti postupujúcemu z dvojice Dvory nad Žitavou – FKM Nové Zámky. Obhajcom trofeje je práve Slovan Bratislava.

Veľké lákadlo v druhom kole

Medzi zúčastnenými nechýba FKM Nové Zámky. Žreb pridelil našim futbalistom hráčov Dvorov n./Žitavou, zápas sa odohrá v nedeľu 23. júla na ihrisku Dvorčanov.

Zaujímavá a atraktívna situácia by nastala v prípade postupu Nových Zámkov do druhého kola. To by sa Novozámčania postavili súperovi elitného rangu a zároveň obhajcovi trofeje – proti slávnemu Slovanu Bratislava. Ten má mimochodom v Nových Zámkoch početné fanúšikovské zázemie. Spomeňme len fanúšikovskú ´Divíziu Miška Ďungela´ a ´South boys´.

Vyžrebovanie 1. kola Slovnaft Cupu 2017/2018

Novozámčania sa teda v 1. kole stretnú s hráčmi Dvorov nad Žitavou. Nižšie pripájame i zápasy 1 kola ďalších celkov z okresu Nové Zámky, pripájame i neďaleké Kolárovo.

  • 1.kolo: 23. júla 2017 o 17:00, TJ Družstevník Dvory n./Žitavou – FKM Nové Zámky
  • Bešeňov – Šurany
  • ŠK Kmeťovo – Veľké Ludince
  • TJ Salka – Slovan Šahy
  • Horné Saliby – Kolárovo

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM