Viktória Botošová Kultúra

Voľné chvíle v Zámkoch a okolí: 5 tipov, ako stráviť blížiaci sa víkend

Aj ďalší víkend, ktorý už klope na dvere, bude v Nových Zámkoch a okolí plný zaujímavých podujatí. Pozrite si našich päť tipov, ako stráviť voľné chvíle.

Ilustračný obrázok k článku Voľné chvíle v Zámkoch a okolí: 5 tipov, ako stráviť blížiaci sa víkend
Zdroj: TASR

Filmík v kine Mier

O tom, že prebiehala počas mesiaca jún rekonštrukcia kina Mier v Nových Zámkoch sme vás už informovali. Dočítať ste sa mohli aj to, čo všetko touto rekonštrukciou prešlo a koľko to stálo. Takýto program nás čaká vo vynovenom kine tento víkend:

17. júla 2015

  • 17:00 – SD Hurá na futbal 3D
  • 19:30 ST – Terminator: Genisys

18. júla 2015

  • 17:00 MSZ – Minyonok
  • 19:30 ST – Terminator Genisys 3D

19. júla 2015

  • 17:00 SD – Mimoni
  • 19:30 ST – Terminator Genisys 3D

Premietanie na amfiteátri

Premietanie filmov na amfiteátri pod holým nebom odštartovalo už začiatkom júla. Opravená bola premietacia stena, ktorá dostala novú omietku a náter, ktorá má zvýšiť kvalitu premietaného obrazu. Ak máte chuť, si počas tohto víkendu užiť zaujímavý film na veľkej premietacej stene, určite nevynechajte tieto filmové vychytávky na amfíku:

17. júla 2015

  • 21:30 – Expendables 3

18. júla 2015

  • 21:30 – Paddington

Bažant kinematograf pod holým nebom

Milovníci sledovania filmov pod holým nebom, zbystrite pozornosť. Obľúbený Bažant kinematograf zavíta do nášho mesta už túto nedeľu. V Nových Zámkoch sa zastaví na Hlavnom námestí a zotrvá od 19. do 22. júla. Môžeme sa tešiť na štyri atraktívne snímky. Premietanie začne vždy o 21:30 resp. po zotmení. Nedeľa sa bude niesť v duchu rodinného filmu pre deti i dospelých – Traja bratia.

Diskotéka i volejbalový turnaj

Novozámčanom veľmi známa lokalita, kam sa dá vybrať počas slnečných dní, je aj prírodný rekreačný areál Tona Beach v neďalekých Šuranoch, ktorý ponúkne okrem vhodného miesta na chytanie bronzu, počas tohto víkendu aj športové a kultúrne vyžitie pre svojich návštevníkov. 17. júla na Tone vystúpi slovenský raper Separ, ale aj Aless a mnohí ďalší. Špeciálnym hosťom turnaja v plážovom volejbale, ktorý sa uskutoční 18. júla bude slovenský DJ EKG, ktorý bude hrať na pláži od 14 do 18 hodiny.

Strekovský festival vín

Ochutnávku vín od vinárov zo Slovenska i zahraničia spolu s kultúrnym programom ponúkne Strekovský festival vín , ktorý sa bude konať 17. a 18. júla v Strekove v okrese Nové Zámky. Ako informovali organizátori z občianskeho združenia Strekovin, na festivale sa zúčastní viac ako 50 vinárov, z nich bude takmer tridsiatka domácich pestovateľov.

Foto: ilustračné
TASR/ Jozef Milan

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM