Martin Károly Krimi

Vodič (58) havaroval na rovnej ceste: Príčinu policajti odhalili hneď, aha koľko až nafúkal!

Rovinu medzi Dvormi nad Žitavou a Novými Zámkami zrejme pozná každý vodič. Stala sa ale takmer osudnou pre vodiča Favorita. Na šmyku zišiel do priekopy a auto dokonca prevrátil. Muži zákona mu dali hneď fúkať. A nafúkal veru poriadne.

Ilustračný obrázok k článku Vodič (58) havaroval na rovnej ceste: Príčinu policajti odhalili hneď, aha koľko až nafúkal!
Zdroj: Policajný zbor SR

K dopravnej nehode došlo na rovnom úseku cesty medzi Dvormi nad Žitavou a Novými Zámkami. Policajti ju vyhodnotili ako neprispôsobenie rýchlosti jazdy svojim schopnostiam.

S vozidlom dostal šmyk a zišiel z cesty do priekopy, kde sa prevrátil na bok. Vodič (58) sa pri nehode zranil a liečiť sa bude pravdepodobne až mesiac,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Vysvetlenie nehody ale prišlo v krátkom čase. Hneď potom ako dali muži zákona fúkať. „Dychová skúška odhalila 3,05 promile alkoholu v jeho dychu,“ objasňuje ďalej Čuháková.

Muža, podľa hovorkyne, obvinil poverený policajt z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Za tento prečin hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody na jeden rok.

foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM