Viktória Botošová Samospráva

VIZUALIZÁCIE novozámockého trhoviska: O víťaznom návrhu rozhodneme my!

Radi nakupujete čerstvé ovocie a zeleninu od našich domácich predajcov? Privítali by ste modernizáciu nášho trhoviska? Rozhodnite o jeho novom vzhľade!

Ilustračný obrázok k článku VIZUALIZÁCIE novozámockého trhoviska: O víťaznom návrhu rozhodneme my!
Foto: Viktória Botošová

Mestské trhovisko je neodmysliteľnou súčasťou života Novozámčana. Malohospodári tu pravidelne ponúkajú svoj domácky vypestovaný tovar. Tradičný mestský trh ponúka vždy sezónnu zeleninu, ovocie, kvety a rôzne domáce bioprodukty.

O predajcov a stánky sa stará spoločnosť Brantner Nové Zámky. „Naša spoločnosť zabezpečuje komplexné prevádzkovanie mestského trhoviska, prenájom stolov a priestranstiev obyvateľom, čistotu a údržbu trhoviska,“ uvádza sa na webovej stránke. Pred rokmi došlo k výmene stolov za nové. Stoly sú novšie, krajšie, no stále je tu jeden problém. Ten nastáva v sychravom počasí, kedy musia predajcovia aj nakupujúci zákazníci pobehovať medzi predajnými stolmi v pršiplášťoch, alebo s dáždnikmi.

Práve z tohto dôvodu sa chystá zastrešenie trhoviska, aby sa zlepšilo pohodlie predajcov ale aj komfort pri nakupovaní. O jednotlivom výzore môže rozhodovať každý jeden Novozámčan. Vizualizácie zastrešenia sú k dispozícii na stránke spoločnosti Brantner. „Pozrite si jednotlivé vizualizácie návrhov našej novej tržnice a hlasujte za tú najkrajšiu,“ uvádza sa na webovej stránke spoločnosti.

Kde všade môžu Novozámčania hlasovať ?

„Zastrešenie trhoviska plánujeme uskutočniť v roku 2015. Novozámčanom ponúkame na našej webovej stránke štyri návrhy,“ hovorí riaditeľka spoločnosti Brantner Nové Zámky Miriam Bednárová. „Od 1.októbra 2014 je možné hlasovať na našej webovej stránke, kde sú zároveň zobrazené aj vizualizácie,“ dodala Bednárová.

Podľa jej slov môžu Novozámčania využiť tento web a prostredníctvom neho zahlasovať za tú, podľa nich najlepšiu a najkrajšiu variantu. Zahlasujte aj vy na stránke www.brantnernz.sk !

Alebo môžete využiť možnosť hlasovania prostredníctvom mestských novín. V nich budú k dispozícii hlasovacie kupóny, ktoré môžeme vhadzovať do hlasovacích boxov na týchto prevádzkach :

  • Trhovisko , Námestie Slobody 12
  • Prekládková stanica odpadov , Považská 40
  • Zberový dvor , G. Bethlena 54
  • Sídlo spoločnosti Brantner , Viničná 23
  • Mestský úrad , kancelária prvého kontakt
Trhovisko - Nové Zámky
10
Galéria
Foto: Viktória Botošová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM