Anton Hrachovský Kultúra

Víkend sa už blíži, pozrite si tipy pre Zámčanov: Zaujímavé podujatia, ktoré môžu zlákať aj vás

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôžu naše tipy na zaujímavého podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu. Novozámčania, toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa už blíži, pozrite si tipy pre Zámčanov: Zaujímavé podujatia, ktoré môžu zlákať aj vás
Zdroj: TASR

Ach, Júlia

4. marca 2016 o 19:00, Dom kultúry Kovák

Rómeo a Júlia nezomreli! Majú 14-ročnú dcéru, no nič im nevychádza. Shakespeare sa na to už nemôže pozerať. Pobavia vás Csongor Kassai, Zuzana Mauréry, Peter Marcin, Juraj Hrčka, Pavol Plevčík a Anikó Vargová.

The Joint Venture

4. marca 2016 o 20:00, Stardust Steak House

Fanúšikovia dobrej hudby si prídu na svoje na Bluesovom carouseli. Hosťom je Janči Pásztor a udalosť bude spojená s ochutnávkou vín z oblasti Moča.

MFK Tupperware Nové Zámky vs MFsK Nitra

4. marca 2016 o 20:15, Športová hala Milénium

Futsalisti Tupperware vyzvú tretiu Nitru. V prípade výhry by sa mohli Zámčania dotiahnuť na šiestych „vysokoškolákov“ z FTVŠ UK Bratislava, na ktorých by tak strácali už iba bod.

HandBreak

4. marca 2016, W Club

Hľadáte odreagovanie na piatkový večer? Zabaviť sa môžete v známom novozámockom klube W Club na akcii HandBreak, kde vám do tanca zahrajú Mob Tactics, Meth & Cuker, Bion & Fezry.

Zootropolis

5. marca 2016 o 15:00 a 17:00, Kino Mier

Milovníci animákov a 3D si môžu cez víkend pozrieť novú rozprávku, v ktorej spolu žijú v jednom meste zvieratá zo všetkých kútov sveta.

Finále OFL

5. marca 2016 o 17:00, Športová hala Milénium

Okresná futsalová liga spozná v sobotu svojich víťazov. Trofeje jubilejného 20. ročníka bude odovzdávať primátor mesta Otokar Klein.

Dutty Beatz

5. marca 2016, Irish Castle Pub

V sobotu vás zabaví v populárnom Irish Castle Pube zostava DJ Ady & DJ Payo.

Zaseknutá bundička

6. marca 2016 o 10:00, Dom kultúry Kovák

Prvé predstavenie divadelnej a bábkovej scény – Nebojsa pre deti.

Grimsby

6. marca 2016 o 17:00, Kino Mier

Sacha Baron Cohen, tvorca Borata, Bruna, Diktátora a Aliho G je späť v najbláznivejšej komédii roka! Tentokrát ako nie príliš vydarený brat jedného z najlepších špiónov sveta. Film je so slovenskými titulkami.

Finále 1. hokejovej ligy

6. marca 2016 od 17:00, Zimný štadión Nové Zámky

Nové Zámky budú v nedeľu historicky prvý krát dejiskom finálového zápasu 1. hokejovej ligy. Ich súperom je Bardejov a po úvodných dvoch zápasoch sa finále presunie práve do nášho mesta.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM