Anton Hrachovský Kultúra

Víkend sa blíži a ani vy sa nemusíte nudiť: Výber chystaných podujatí, ktoré vám odporúčame zažiť

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní vám môžu pomôcť tipy našej redakcie na zaujímavé podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu v Nových Zámkoch.

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa blíži a ani vy sa nemusíte nudiť: Výber chystaných podujatí, ktoré vám odporúčame zažiť
Zdroj: TASR

HC NOVÉ ZÁMKY – ŠHK 37 PIEŠŤANY

18. marca 2016 o 18:00, Zimný štadión

Historicky prvý barážový zápas na domácom ľade o najvyššiu hokejovú súťaž – Tipsport ligu je naplánovaný na piatok večer. Novozámockí hokejisti budú čeliť ešte stále extraligovému súperovi z Piešťan. Úplne prvý barážový zápas odohrali Zámčania v utorok v Bardejove, odkiaľ si priviezli víťazstvo a tri body do tabuľky.

JAZZSONS KVARTET

18. marca 2016 o 19:00, Irish Castle Pub

Fanúšikovia dobrej hudby si prídu na svoje aj tento týždeň v rámci marcových hudobných víkendov. Do rytmu bude hrať jazz-groove zoskupenie Jazzsons Kvartet.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

19. marca 2016 o 14:30, Zimný štadión

V zdravom tele zdravý duch. Tak oprášte s rodinou alebo kamarátmi korčule a užite si chvíle zábavy na Zimnom štadióne.

RAP4LIFE TRAP EDITION

19. marca, W Club

Hľadáte odreagovanie na sobotný večer? Zabaviť sa môžete v známom novozámockom klube W Club na akcii Rap4life, kde vám do tanca zahrajú Komander Ground, Fezry, Musikiller a Alex B.

FEEL THE BEACH TOUR

19. marca, Irish Castle Club

V sobotu vás zabaví v populárnom Irish Castle Pube zostava L&J Deejay & DJ Matt. Návštevníci sa môžu tešiť aj na 100% live gitarové a saxofónové vystúpenie Show L-Gee.

KEĎ MAMA NIE JE DOMA

20. marca 2016 o 10:00, Dom kultúry Kovák, malá sála

Nebojsa – Divadelná bábková scéna pre všetky odvážne deti Nové Zámky pripravila predstavenie kočovného divadla Piki. Vstupné: deti 1 €, dospelí 2 €, zvýhodnené rodinné vstupné (2 dospelí + 2 deti) 5€.

MILUJEME NEDELE

20. marec 2016, 15:00–17:00, OC Aquario

Marec – mesiac knihy. Tentoraz s Hello Kitty a Shreckom. Pripravené je čítanie rozprávok pre najmenších, súťaže, bábkové divadlo, tvorivé dielne i maskoti Hello Kitty a Shreck.

HC ŠTART NOVÉ ZÁMKY – TATRAN PREŠOV

20. marca 2016 o 17:00, ŠH Milénium

Novozámockí hádzanári sa v nedeľu predstavia proti dlhodobo najkvalitnejšiemu slovenskému tímu – Tatranu Prešov. Hostia kraľujú extraligovej tabuľke a neohrozene smerujú do play off. Zaskočia ich domáci Zámčania?

KVETNONEDEĽNÝ BENEFIČNÝ KONCERT

20. marca 2016 o 19:00, Farský kostol, Hlavné námestie

Kvetná nedeľa, kde si kľúče podela? Namiesto kľúčov, tradičných ratolestí a baburiatok sa bude rozdávať radosť z hudby.

SUBURRA

20. marca 2016 o 19:30, Kino Mier

Behom jedného týždňa sa udeje obrovský sled udalostí. Rešpektovaný gangster rímskeho podsvetia a Ostie prezývaný Samurai bol poverený významnými mafiánskymi rodinami z juhu, aby ako ručiteľ vybudoval na tomto území druhé Las Vegas.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM