Anton Hrachovský Kultúra

Víkend je tu: Výber zaujímavých lákadiel, ktoré nás čakajú v Nových Zámkoch a okolí

Ani sme sa nenazdali a ďalší víkend klope na dvere. V Nových Zámkoch a neďalekom okolí môžete stráviť pekné chvíle pri viacerých príležitostiach.

Ilustračný obrázok k článku Víkend je tu: Výber zaujímavých lákadiel, ktoré nás čakajú v Nových Zámkoch a okolí
Foto: Anton Hrachovský

REGFEST 2016

28.-29. októbra 2016 od 18:00, Dom Matice slovenskej a Dom Kultúry

Divadlo má v Nových Zámkoch svoju tradície. Tento rok si ich pripomenieme vďaka Regfestu 2016, čo je vlastne regionálny festival neprofesionálnych divadiel.

HC NOVÉ ZÁMKY – MHK 32 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ

28. októbra 2016 o 18:00, Zimný štadión

V piatok zavíta do Nových Zámkov 4. tím tipsportligovej tabuľky. Liptáci sa môžu hrdiť veľkou palebnou silou v útoku, veď hnaní sú bratským triom Hunovcov, k tomu majú v tíme aj také esá ako Marek Uram či Jozef Stümpel. V poslednom stretnutí Liptovský Mikuláš prekvapivo zaváhal s mladíkmi z HK Orange 20, ktorým podľahol na domácom ľade 1:3. Naopak, Novozámčania tohto súpera zdolali včera v Piešťanoch 4:2.

MESIAC SLOVENSKEJ KULTÚRY

28. októbra 2016 o 18:00, MO Matice slovenskej, Nábrežná 24

Obyvatelia Nových Zámkov majú možnosť nahliadnuť do studnice slovenskej kultúry. Tento piatok sa bude konať Divadelný večer pri príležitosti 25. výročia vzniku Divadla mladých.

MFK TUPPERWARE NOVÉ ZÁMKY – WILD BOYS BRATISLAVA

28. októbra 2016 o 19:00, ŠH Milénium

Futsalisti prežívajú zatiaľ nie príliš vydarený štart do ligovej súťaže. Po sérii nepriaznivých výsledkov privítajú novozámockí hráči nováčika súťaže z Bratislavy.

FC UNION NOVÉ ZÁMKY – FC NITRA

29. októbra 2016 o 12:00, Štadión na Sihoti

Tabuľkovo posledné Novozámčanky sa postavia na domácej pôde súperkám z Nitry. V doterajšom priebehu ligy ešte neokúsili pocit víťazstva – podarí sa im to už konečne tento víkend?

FKM NOVÉ ZÁMKY – MŠK PÚCHOV

29. októbra 2016 o 14:00, Štadión Ladislava Gancznera

Futbalisti Nových Zámkov privítajú na svojom ihrisku tím, ktorý onoho času nastúpil i proti slávnemu klubu FC Barcelona. Odvtedy však už prešlo veľa času a Púchov sa „etabloval“ v 3. lige, kde robí spoločnosť napríklad aj našim futbalistom. Podarí sa 17. Novým Zámkom zabodovať proti tabuľkovo tretiemu Púchovu?

KOHÚTIK A SLIEPOČKA

30. októbra 2016 o 10:00, Dom Kultúry

Divadlo Žihadlo prináša interaktívne detské predstavenie s pesničkami a humorom. Príbeh o tom, ako sa kohútikovi podarilo zachrániť sliepočku vďaka nezištnej pomoci detí.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM