Anton Hrachovský Krimi

VIDEO z Bánova: Polícia prosí o pomoc pri identifikácii možného svedka krádeže

V Bánove pri Nových Zámkoch sa v poslednom období odohrali dve veľmi podobné krádeže. Muži zákona narazili na možného svedka, nepoznajú však jeho identitu.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO z Bánova: Polícia prosí o pomoc pri identifikácii možného svedka krádeže
Zdroj: Policajný zbor SR

Kriminalisti z Nových Zámkoch objasňujú dva prípady vlámaním do predajne potravín v obci Bánov. Pomôcť by im pritom mohla aj verejnosť. Muži zákona chcú stotožniť osobu, ktorá by mohla byť svedkom.

Opakovaná krádež?

Podľa policajných informácií páchateľ rozbil v noci z 22. na 23. októbra 2017 sklenenú výplň na bočných vchodových dverách a dostal sa do predajne. „Z nej si odniesol rôzne balenia cigariet, pričom majiteľovi spôsobil celkovú škodu za asi 1600 eur. Z tej istej predajne sme prijali oznámenie o vlámaní 16. februára 2018. K vlámaniu došlo taktiež počas noci a páchateľ sa zameral na rovnaký druh tovaru,“ objasnila nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Kamerový záznam s možným svedkom

Ako ďalej hovorkyňa uviedla, v čase krádeže zachytili bezpečnostné kamery pohyb osoby v blízkosti potravín. Jej svedectvo by mohlo dopomôcť k objasneniu týchto krádeží. „Aj keď osobe nie je vidieť tváre, prezradiť by ju mohol špecifický spôsob chôdze,“ dodala hovorkyňa.

Akékoľvek informácie k totožnosti osoby na záberoch je možné podať polícii na t.č. 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom útvare.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM