Viktória Botošová Rôzne

Vianočný benefičný koncert: Tentokrát sa bude pomáhať labkáčom

Vianočné obdobie je časom pokoja, radosti a pomoci blížnym. Práve v tomto duchu sa bude niesť benefičný koncert. Pozrite sa, komu sa bude v tomto prípade pomáhať...

Ilustračný obrázok k článku Vianočný benefičný koncert: Tentokrát sa bude pomáhať labkáčom
Foto: Viktória Botošová

„Naše OZ funguje od začiatku tohto roka, zatiaľ sme zachránili okolo 60 zvierat. Ide to dosť ťažko, keďže nemáme priestory, ale dúfame, že to sa čoskoro zmení…Momentálne máme v dočaskách dve šteniatka,“ uvádza Útulok Šurany.

O týchto šteniatkach sme vás informovali v článku – Pohľad do týchto smutných očí vás presvedčí: Bruno a Timi si hľadajú domov.

Názov Labka pomoci, nesie vianočný benefičný koncert, ktorého výťažok bude použitý na podporu a výstavbu Útulku v Šuranoch. Táto zaujímavá akcia prebehne 22.decembra v Spoločenskej hale v Šuranoch. Začiatok akcie je o 18:00 hodine.

Darčeky v podobe granúl, konzerv, hračiek sú vítané. „Tešíme sa na Vás. Na koncerte bude aj vianočný stromček, pod ktorým môžete nechať darčeky pre psíkov a mačičky. Všetky financie a krmivo atď., ktoré čo budú vyzbierané použijeme na realizáciu útulku. Na začiatku budúceho rok už chceme naplno fungovať,“ dodali. Na akcii vystúpia Kristína Schrónerová, Adiss, Suvereno, Why so seriuos, Lukáš Slobodník & Filip Korpáš a Szabovci.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM