Rôzne

VEĽKÁ FOTOGALÉRIA: Takto žijú Novozámčania Vianocami

Prinášame vám pohľad na naše vianočné mesto. Novozámčania si svetelnú výzdobu aj tento rok vychutnávajú. Pozrite si fotky vyzdobených domčekov a rôznych objektov.

Ilustračný obrázok k článku VEĽKÁ FOTOGALÉRIA: Takto žijú Novozámčania Vianocami
Zdroj: Dnes24.sk

Najkrajšie sviatky v roku sú už predo dvermi. Nielen vedenie radnice sa postaralo o vianočnú výzdobu, ale aj jeho obyvatelia si skrášlili svoje príbytky.

„Mesto je krásne vyzdobené. Aj my máme rodinný dom, a tento rok sme investovali trošku viac do osvetlenia. Máme na dvore aj soby,“ s úsmevom hovorí Novozámčanka Janka (35).

„V paneláku sme si vyzdobili balkón. A hej, mesto je veľmi pekné. Boli sme sa pozrieť. Hlavne pred Mestským úradom je to krásne vysvietené,“ povedal nám Peťo (22).

„Všimol som si aj nejaké nové ozdoby v meste. Pekné to je. A vôbec táto vianočná atmosféra – je to také iné všetko, ako keby aj ľudia boli k sebe milší. A celý rok by mohlo byť takto vysvietené mesto,“ usmieva sa ďalší vianočne naladený obyvateľ Nových Zámkov Ján (48).

„Osvetlenie je fajn, páči sa mi to. Len sa mi nepáči, že tieto trhy sú otvorené len do Vianoc. Podľa mňa by mohli potiahnuť aj cez sviatky, až do nového roka. Aspoň občerstvenie. Vtedy chodia najviac rodiny s deťmi do mesta na prechádzky, a mesto je prázdne. Mohli by sa tam pristaviť, dať si čajík a tak. Neviem ako je to v iných mestách, ale mohlo by to byť u nás tak,“ myslí si pani Judita z Nových Zámkov.

Sara

Vianoce-osvetlenie-nz
36
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM