Anton Hrachovský Hokej Šport

Vedenie Zámkov hodnotí sezónu úspešne: Tím sa chce posilniť na všetkých postoch

Po skončení premiérového ročníka medzi hokejovou elitou na Slovensku prichádza niekoľko týždňov bez hokeja. Napriek tomu sa už vopred pracuje na tom, aby nasledujúca sezóna bola ešte úspešnejšia.

Ilustračný obrázok k článku Vedenie Zámkov hodnotí sezónu úspešne: Tím sa chce posilniť na všetkých postoch
Foto: Rastislav Búgel

Hokejová sezóna 2016/2017 sa pre novozámockých hokejistov definitívne skončila po štvrťfinálovom vypadnutí s Banskou Bystricou. V tíme prišlo počas ročníka k mnohým zmenám, vzostupom i pádom, napriek tomu sa dá označiť premiéra medzi elitou ako úspešná. Podobne to vidí i väčšina fanúšikov a tiež športový manažér klubu Ján Chovan.

Predsezónny cieľ splnený

Napriek tomu, že sa v Zámkoch od augusta 2016 prestriedalo až 5 brankárov, musel Ján Chovan počas sezóny oprášiť brankársku výstroj a postaviť sa do svätine nováčika. On aj vedenie klubu považuje uplynulý ročník za vydarený. „Cieľom pred sezónou bol postup do play off, kde sa môže stať hocičo. Zhodnotili sme to ako úspešnú sezónu. Samozrejme, nikto nechce vypadnúť v 1.kole, ale treba uznať, že Bystrica bola hokejovo lepšia. Koniec sezóny nám ukázal, akým smerom by sme sa chceli uberať ďalej,“ zhodnotil ročník 2016/2017 v rozhovore pre TA3 Ján chovan.

Skladba kádra

Počas základnej časti ročníka 2016/2017 prišlo v kádri Nových Zámkov k viacerým zmenám. Menili sa hráči i tréneri. Ak chce klub pomýšľať na úspech v nasledujúcom ročníku, musí sa posilniť. „Zmeny v hráčskom kádri byť musia. Chceme zachovať jadro mužstva a doplniť ho o mladých, dravých hráčov, aby sme ako klub koncepčne napredovali,“ povedal Chovan s tým, že klub už začal rokovať o ďalšom pôsobení skoro s každým hráčom. „Samozrejme, sú aj nejaké nové typy, ktoré by ste do tímu chceli priviesť. V tomto momente je však ešte priskoro hovoriť o konkrétnych veciach,“ dodal na záver Chovan.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM