Anton Hrachovský Krimi

V susednej obci vyčíňal zlodej: Tváril sa ako dobrák, v skutočnosti okradol ženu

V dedine novozámockého okresu úradoval neznámy páchateľ. K žene (65) sa správal veľmi milo, v skutočnosti však boli jeho úmysly iné.

Ilustračný obrázok k článku V susednej obci vyčíňal zlodej: Tváril sa ako dobrák, v skutočnosti okradol ženu
Zdroj: TASR

Podľa policajných informácií, skutok sa stal v obci Palárikovo, kde neznámy muž cez deň oslovil na ulici 65-ročnú ženu, pričom ho zaujímalo, ako sa dostať k zdravotnému stredisku. „Za ochotu jej vložil do tašky, ktorú mala prevesenú na bicykli, pás na kĺby. Okrem toho jej daroval aj krém a hodinky o ktorých tvrdil, že slúžia na zmeranie tepu,“ vysvetlila Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre, s tým, že tieto predmety jej názorne predviedol. Urobil to tak, že ich žene priložil ku krku.

Ako ďalej Božena Bruchterová uviedla, neznámy muž sa ešte raz poďakoval, nasadol do auta a z miesta odišiel. „Pani až po chvíli zistila, že jej z peňaženky zmizlo 50 eur a z krku zlatá retiazka,“ prezradila policajná hovorkyňa.

„Polícia uvedený skutok vyšetruje ako prečin krádeže. Kriminalistický technik zaistil tri vecné stopy, ktoré budú podrobené expertíze,“ dodala na záver policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM