Rôzne

V Nových Zámkoch nakrútili šťastné VIDEO: Tieto zábery jednoducho musíte vidieť!

Do celosvetovej mánie hudobných videoklipov inšpirovaných klipom Happy od Pharrella Williamsa sa zapojili aj Nové Zámky. Stanica, škola, námestie, najznámejšie miesta v našom meste, tu všade to ožilo šťastnými tancujúcimi ľuďmi každého veku.

Ilustračný obrázok k článku V Nových Zámkoch nakrútili šťastné VIDEO: Tieto zábery jednoducho musíte vidieť!
Zdroj: Webnoviny.sk

Aj vy možno patríte medzi HAPPY Novozámčanov, ktorý sa v klipe objavili.

Videoklip sa točil tri dní. Od 27. do 29. marca na rôznych miestach. A to od železničnej stanice až po Hlavné námestie. Objavujú sa v ňom napríklad i mestskí policajti, ale aj primátor nášho mesta.

HAPPY inšpirované Pharellom Williamsom

Určite ste už mali možnosť vidieť videoklip HAPPY od speváka Pharella Williamsa, ktorý doslova kypí dobrou náladou. Pred rokom to bol Harlem Shake, teraz je to Happy. Hit Pharrella Williamsa v posledných mesiacoch inšpiroval ľudí po celom svete, aby natočili vlastné verzie videoklipu plného tanečníkov šíriacich dobrú náladu. Tento nápad dorazil aj na Slovensko a po Vysokých Tatrách, Bratislave či Nových Zámkoch, má svoje HAPPY video už viacero slovenských miest.

Všade dobrá nálada

Tieto klipy stvárňujú pozitívnu náladu a energiu, ktorej je v dnešnej dobe tak málo. Aj všetci Novozámčania budú môcť byť hrdí, že patria medzi tých, ktorí sa tiež vedia tešiť a mať dobrú náladu, čo vidieť práve v HAPPY videu.

V tomto projekte nejde o originalitu, ale o to aby sa do tohto mesta vniesa dobrá nálada.

Zdroj: YouTube.com

Foto: ilustračné

Sara

Happy video - Nové Zámky
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM