Rôzne

V Hale Milénium sa stretli víly i škriatkovia: Konal sa tam Princezničkový ples

Animátori, šmolkovia, čokoládová fontána, maľovanie na tvár, to všetko si mohli vychutnať detičky, ktoré na ples prišli. Zabávali sa samozrejme aj spolu s rodičmi.

Ilustračný obrázok k článku V Hale Milénium sa stretli víly i škriatkovia: Konal sa tam Princezničkový ples
Zdroj: Dnes24.sk

Už šiesty rok je v Nových Zámkoch súčasťou plesovej sezóny akcia organizovaná Mestským kultúrnym strediskom.

Tento rok sa deti z nášho mesta i okolia zabávali v krajine nazvanej Nozámkovo. Kráľom plesu bol primátor Gejza Pischinger, kráľovnou – jeho manželka.

Malí princovia, princezničky a iné rozprávkové bytosti si mohli zatancovat, odfotiť sa pri rôznych plagátoch, vyskúšať si mohli aj svoje zručnosti v rôznych tvorivých dielňach, ktoré boli pre nich pripravené.

Deťom sa páčilo

„Mne najviac chutila čokoláda z fontány,“ prezradil nám Dominik (7), jeden z malých princov.

„Ja veľmi rada tancujem, tak už teraz sa teším to, že si s kamarátmi poriadne zatancujeme,“ hovorí malá princeznička Nina (6).

„Ja mám kostým dobrej víly. Ušila mi ho babka, a v škole som s ním aj vyhrala na maškarnom plese,“ zdôverila sa nám „dobrá víla“ Sofia (7).

„Myslím si, že ja za všetkých rodičov môžem povedať a potvrdiť, že každoročne je tu vynikajúca atmosféra. Nielen naše deti, ale aj my sa zabavíme na tomto super plese. Odporúčam každému. My sme tu so synom už tretí krát,“ povedala spokojná mamička, návštevníčka plesu.

Každoročne je o Princezničkový ples v Nových Zámkoch obrovský záujem. Prvé ročníky boli ešte organizované v Mestskom kultúrnom stredisku, v Kine Mier. Pre nedostatok kapacity, práve kvôli veľkému záujmu detí a rodičov, bol ples neskôr presunutý do Milénia.

Organizátori sú s akciou tiež spokojní a veria, že aj ďalší ročník Princezničkového plesu bude úspešný.

Sara

Princezničkový ples
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM