Anton Hrachovský Kultúra

Užite si víkend v Zámkoch a okolí naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí

Voľné dni môžete v Nových Zámkoch a okolí stráviť na rôznych miestach. Inšpirujte sa ponukou, ktorú sme pre vás vybrali.

Ilustračný obrázok k článku Užite si víkend v Zámkoch a okolí naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí
Foto: Anton Hrachovský

EKOTOPFILM / ENVIROFILM

3. novembra od 16:00, Dom kultúry Kovak

Mesto Nové Zámky sa stalo partnerom regionálnej Tour Ekotopfilm – Envirofilm, najstaršieho medzinárodného filmového festivalu s environmentálnou tematikou na svete. Do Zámkov zavíta jeho 44. ročník v piatok 3. novembra a odohrá sa v Dome kultúry Kovak na Hlavnom námestí. Festival sa pre verejnosť uskutoční v čase od 16:00 do 21:30 a vstup naň je zadarmo. Program nájdete v samostatnom článku.

HC ŠTART NOVÉ ZÁMKY – HC SPORTA HLOHOVEC

3. novembra o 18:30, ŠH Milénium

Kým hokejisti budú zaberať v Nitre, hádzanári vybehnú na palubovku na domácej pôde. Zámčania privítajú v hale Milénium tabuľkového suseda – Sportu Hlohovec. V prípade výhry by sa mohli naši hádzanári posinúť v ligovej tabuľke o jednu priečku nahor.

JUNKRIDE INDOOR JAM 2017

4. novembra od 10:00 do 20:00, Junkride Freestyle Park Šurany

Ide už o piaty ročník akcie Junkride Indoor JAM. Znovu sa všetci stretnú v hale v Šuranoch a tí najlepší zabojujú o titul Majstra Slovenska.

ŽABÍ PRINC

5. novembra o 10:00, Dom kultúry Kovak

Divadlo Animare Silva prinesie marionetová bábkové predstavenie na motívy rozprávky bratov Grimmovcov s chytľavým textom piesní.

HC NOVÉ ZÁMKY – HKM ZVOLEN

5. novembra o 16:00, Zimný štadión

Zápasom so Zvolenom odštartuje séria tretích zápasov s jednotlivými celkami počas aktuálnej sezóny. Zámčania budú mať za sebou piatkové stretnutie v Nitre. Liga je veľmi vyrovnaná a každým zápasom môže nastať pohyb v tipsportligovej tabuľke.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM