Anton Hrachovský Kultúra

Užite si víkend v Nových Zámkoch naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí

Ďalší víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas najbližších studených dní? V Nových Zámkoch môžete zažiť aj takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Užite si víkend v Nových Zámkoch naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí
Foto: Anton Hrachovský

VIANOČNÉ TRHY

3.-27. decembra 2016, Hlavné námestie

Najkrajšie sviatky v roku sa blížia a s nimi sú už tradične spojené aj vianočné trhy. Tie sa už tradične konajú na Hlavnom námestí a každoročne sa tešia veľkej obľube.

AMA – KIERO GRANDE

16. decembra 2016 od 17:00, Hlavné námestie

Hlavné námestie v Nových Zámkoch bude okrem tradičných advetných vystúpení dejiskom živých, poväčšinou rockových, vystúpení. Aj tentoraz sú na programe dva koncerty – najprv vystúpi art-rocková ama a, ktorú budú nasledovať blues-rockový Kiero Grande.

HC ŠTART NOVÉ ZÁMKY – HK AGRO TOPOĽČANY

16. decembra 2016 o 18:00, ŠH Milénium

Domáci hádzanári privítajú na svojej palubovke druhý tím extraligovej tabuľky. Novozámčania naposledy stratili body pred dvoma zápasmi po prehre s majstrovským Prešovom, odvtedy zaznamenali dve výhry – nad Považskou Bystricou a Malackami. Na druhé Topoľčany strácajú aktuálne iba jediný bod, no súper má zápas k dobru.

MFK TUPPERWARE NOVÉ ZÁMKY – FUTSAL TEAM LEVICE

16. decembra 2016 o 20:30, ŠH Milénium

Predposledný Zámčania privítajú regionálneho rivala z Levíc. Levičania, ktorý aktuálne v extralige štvrtí, budú ťažkým orieškom, no ťahajú sériu dvoch prehier v rade, čo by mohli domáci futsalisti využiť a získať tak potrebné body.

ADVENTNÝ KONCERT: ENTHEA SPIEVA S AMABILE

17. decembra 2016 o 19:00, Farský kostol povýšenia Svätého kríža

V sobotu si môžu obyvatelia nášho mesta užiť adventný koncert v kostole na Hlavnom námestí. Spievať bude známy súbor Enthea.

ZAPÁLENIE ŠTVRTEJ ADVENTNEJ SVIEČKY

18. decembra 2016 o 11:00, Hlavné námestie

Okolo sochy Svätej trojice na Hlavnom námestí bol aj tento rok vytvorený adventný veniec. Túto nedeľu slávnostne zapália poslednú – štvrtú sviečku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM