Anton Hrachovský Kultúra

Užite si víkend v Nových Zámkoch naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí

Ďalší víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas najbližších slnečných dní? V Nových Zámkoch môžete zažiť aj takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Užite si víkend v Nových Zámkoch naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí
Foto: Anton Hrachovský

CARMEN Á LA GYPSY DEVILS

30. septembra 2016 o 19:00, Historická Jazdiareň

V Historickej jazdiarni sa odohrá tanečno – hudobné divadlo, v ktorom vystúpia Cigánski Diabli, Balet SND, Credance & sólisti SĽUK-u.

FKM NOVÉ ZÁMKY – MFK DUBNICA NAD VÁHOM

1. októbra 2016 o 14:30, Štadión Ladislava Gancznera

V nelichotivej situácii sa nachádzajú zámockí futbalisti, po 10 zápasoch sú s ôsmymi bodmi na 17. priečke 19-členného pelotónu 3. Ligy – Západ. Najbližšie ich v domácom prostredí čaká posledný tím súťaže – Dubnica nad Váhom. Novozámčania už 5 stretnutí nepoznajú chuť víťazstva. Naposledy vyhrali presne pred mesiacom nad neďalekým Nededom 4:0.

254. VÝROČIE NARODENIA ANTONA BERNOLÁKA

2. októbra 2016 o 10:00, Rímskokatolícky farský kostol a pri soche Antona Bernoláka na Hlavnom námestí

Jednou z najdôležitejších osobností v histórii Nových Zámkov je i kodifikátor spisovnej slovenčiny. Cez víkend si pripomenieme výročie jeho narodenia.

ŠAŠKO A KRÁĽ

2. októbra 2016 o 10:00, Malá sála, Dom kultúry

Divadlo pod balkónom z Banskej Bystrice predvedie interaktívne činoherné – bábkové predstavenie, vhodné pre deti MŠ a ZŠ. O kráľovi, ktorý vyženie šaška hľadať takú rozprávku, akú nepozná. Šaško poprosí o pomoc aj deti.

HC NOVÉ ZÁMKY – DUKLA TRENČÍN

2. októbra 2016 o 17:00, Zimný štadión

V deviatom extraligovom kole sa stretnú novozámockí hokejisti s jedným z najtradičnejších účastníkov najvyššej súťaže – Duklou Trenčín. Zámčania sa momentálne nachádzajú s 9 bodmi na 7. mieste ligovej tabuľky, dvanásťbodový Trenčín je piaty. Oba celky však čaká predtým ešte piatkový duel. Podarí sa v nedeľu domácim po troch prehrách zabodovať naplno?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM