Tlačové správy

Urobte si Vianoce už teraz: Obľúbené regionálne radio.MAX rozdáva darčeky!

O pár týždňov sú tu Vianoce! Ak stále neviete, čím potešiť vašich blízkych, rodinu, priateľov, alebo si chcete urobiť radosť už teraz, máme pre vás nielen inšpiráciu, ale aj tip, ako získať darčeky úplne ZADARMO.

Ilustračný obrázok k článku Urobte si Vianoce už teraz: Obľúbené regionálne radio.MAX rozdáva darčeky!
Zdroj: PR

Od 6. novembra do 20. decembra prebieha v radio.MAX vianočná súťaž s názvom radio.MAX mánia. Pravidlá sú veľmi jednoduché. Stačí, že budete každý pracovný deň počúvať ranné vysielanie MAX RÁNO a popasujete sa so súťažnou úlohou, ktorú sa dozviete v daný deň.

Na svoje si príde naozaj každý, pretože v tomto regionálnom rádiu majú pripravené darčeky od výmyslu sveta. Doteraz rozdali vianočné balíčky v celkovej hodnote viac ako 900 eur a k tomu 3 reklamné kampane za vyše 4 500 eur. A to najlepšie vás ešte len čaká! V hre sú totiž ešte hlavné ceny – retro skúter, iPhone a štýlový MacBook.

Ani prevádzky neodídu na prázdno

Ak ste majiteľom obchodíku alebo prevádzky a šikla by sa vám reklamná kampaň, zbystrite pozozornoť. Pre jednu vyžrebovanú prevádzku je pripravená špeciálna hlavná výhra a to darčekový poukaz na 3-mesačnú reklamnú kampaň v radio.MAX. Súťaž vyvrcholí 20. decembra žrebovaním hlavných výhier.

Ďalšie aktivity vianočnej kampane radio.MAX mánia

Pravú atmosféru Vianoc umocní Deň otvorených dverí v radio.MAX, ktorý je už po mnohé roky pre rádio zaužívanou tradíciou. Tento rok pripadá DOD na stredu 13. decembra od 10:00 do 18:00 hod. Návštevníci sa budú môcť tešiť okrem exkurzie po rádiu a živého vysielania aj na skvelých hostí ako Adam Ďurica, POLEMIC, Zoči Voči, Lukáš Adamec, Dominika Titková, Juraj Hnilica, Natália Hatalová, Gitana, Campana Batucada, Helenine oči a mnohí ďalší. No nebudú chýbať ani známe osobnosti zo slovenského šoubiznisu ako Viktor a Adel Vinczeovci. Okrem toho bude pre návštevníkov pripravená exkurzia po rádiu MAX, tvorivé dielne, súťaže, vianočný punč, moderátorské kreslo a ešte omnoho viac.

Deň otvorených dverí radio.MAX vám prinášajú bezpečnostné dvere SPARTAN – nebezpečne bezpečné!
Zoznam darčekov ako aj bližšie informácie o radio.MAX mánii a DOD nájdete na www.radiomax.sk alebo na Facebook stránke radio.MAX.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM