Anton Hrachovský Kultúra

Urobte si plány na tento týždeň spolu s nami: Zaujímavé podujatia, ktoré môžete zažiť v Zámkoch

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame v Nových Zámkoch zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Urobte si plány na tento týždeň spolu s nami: Zaujímavé podujatia, ktoré môžete zažiť v Zámkoch
Zdroj: TASR

KONCERT KONCZ ZSUZSA

15. marca 2016 o 19:00, Jazdiareň

V zrekonštruovanej historickej jazdiarni sa predstaví populárna maďarská speváčka Koncz Zsuzsa, ktorá patrí k najvýraznejším postavám maďarskej poprockovej scény. Vstupné 15 € v predpredaji, 18 € na mieste.

JARNÝ KONCERT

16. marca 2016 o 17:00, Dom kultúry Kovák

Základná umelecká škola Nové Zámky prichystala absolventskú výstavu prác žiakov 4. ročníka výtvarného odboru.

VEĽKONOČNÉ TVORIVÉ DIELNE

16. – 18. marca 2016, 9:00 – 12:00, Regionálne osvetové stredisko

Pre žiakov základných škôl sú pripravené tvorivé dielne, kde sú nachystané aktivity ako pletenie korbáčov z prútia, maľovanie veľkonočných vajíčok a výroba veľkonočných ozdôb.

SÝRIA – PO STOPÁCH STRATENÝCH MIEST

17. marca 2016 o 16:00, Knižnica Antona Bernoláka

Knižnica A. Bernoláka pozýva obyvateľov na besedu s cestovateľkou Monikou Paluškovou pod názvom Sýria – Po stopách stratených miest (Damašek, Palmýra a iné historické mestá Sýrie ako ich už nikdy neuvidíme).

HC NOVÉ ZÁMKY – ŠHK 37 PIEŠŤANY

18. marca 2016 o 18:00, Zimný štadión

Historicky prvý barážový zápas na domácom ľade o najvyššiu hokejovú súťaž – Tipsport ligu je naplánovaný na piatok večer. Novozámockí hokejisti budú čeliť ešte stále extraligovému súperovi z Piešťan.

JAZZSONS KVARTET

18. marca 2016 o 19:00, Irish Castle Pub

Fanúšikovia dobrej hudby si prídu na svoje aj tento týždeň v rámci marcových hudobných víkendov. Do rytmu bude hrať jazz-groove zoskupenie Jazzsons Kvartet.

RAP4LIFE TRAP EDITION

19. marca, W Club

Hľadáte odreagovanie na sobotný večer? Zabaviť sa môžete v známom novozámockom klube W Club na akcii Rap4life, kde vám do tanca zahrajú Komander Ground, Fezry, Musikiller a Alex B.

KEĎ MAMA NIE JE DOMA

20. marca 2016 o 10:00, Dom kultúry Kovák, malá sála

Nebojsa – Divadelná bábková scéna pre všetky odvážne deti Nové Zámky pripravila predstavenie kočovného divadla Piki. Vstupné: deti 1 €, dospelí 2 €, zvýhodnené rodinné vstupné (2 dospelí + 2 deti) 5€.

MILUJEME NEDELE

20. marec 2016, 15:00–17:00, OC Aquario

Marec – mesiac knihy. Tentoraz s Hello Kitty a Shreckom. Pripravené je čítanie rozprávok pre najmenších, súťaže, bábkové divadlo, tvorivé dielne i maskoti Hello Kitty a Shreck.

HC ŠTART NOVÉ ZÁMKY – TATRAN PREŠOV

20. marca 2016 o 17:00, ŠH Milénium

Novozámockí hádzanári sa v nedeľu predstavia proti dlhodobo najkvalitnejšiemu slovenskému tímu – Tatranu Prešov. Hostia kraľujú extraligovej tabuľke a neohrozene smerujú do play off. Zaskočia ich domáci Zámčania?

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM