Viktória Botošová Rôzne

Uhádnite: Ktorý uchádzač o post primátora Nových Zámkov je kráľ Facebooku?

Zatiaľ traja kandidáti na primátora mesta a tri rôzne profily. Kto z nich je in a kto si založil svoj profil na Facebooku?

Ilustračný obrázok k článku Uhádnite: Ktorý uchádzač o post primátora Nových Zámkov je kráľ Facebooku?
Zdroj: Webnoviny.sk

Sociálne siete sú stále novodobý fenomén, ktorý zasiahol už kadekoho. Kým ešte pred pár rokmi o nich počul len málokto, dnes už naopak stretnete len málokoho, kto nemá konto na takom Facebooku. Práve ten zasiahol aj oblasť politiky a stal sa obľúbeným nástrojom komunikácie s voličmi. Pozreli sme sa, ako veľmi sa snažia, alebo aj nesnažia, komunikovať s verejnosťou prostredníctvom sociálnych sietí novozámockí kandidáti na post hlavy mesta.

Najviac fanúšikov má na sociálnej sieti v súčasnosti osobný profil Otokara Kleina. Za zmienku stojí fakt, že sme neobjavili žiadnu oficiálnu skupinu, pod týmto menom. Tento kandidát používa na komunikáciu so svojimi potencionálnymi voličmi osobný profil. Ten však disponuje 2530 priateľmi. Toto prvenstvo mu patrí zaslúžene.

Druhé miesto si vyslúžil Štefan Prešinký. Na Facebooku má založenú skupinu so 670 členmi.

Medzi druhým a tretím miestom je momentálne veľký súboj. Práve preto patrí tretie miesto nezávislej kandidátke Marike Hosszú, ktorú od druhej priečky v čase písania tohto článku delilo len 10 like-ov. Jej facebooková funpage má 660 fanúšikov.

Na stránkach všetkých týchto kandidátov to žije, nakoľko priebežne prispievajú s aktuálnymi príspevkami.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM