Viktória Botošová Krimi

Tragická nehoda v Novozámockom okrese: Vodič (46) ťažko zranený, spolujazdkyňa (†27) neprežila!

Tragická nehoda na ceste medzi obcami v okrese Nové Zámky. Vodič bol podľa polície ťažko zranený, mladá spolujazdkyňa to však žiaľ neprežila. Čo sa vlastne stalo?

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda v Novozámockom okrese: Vodič (46) ťažko zranený, spolujazdkyňa (†27) neprežila!
Zdroj: Policajný zbor SR

Asi o 18:45 hod. došlo na ceste medzi obcami Svodín a Gbelce k tragickej dopravnej nehode. „Vodič osobného vozidla Mazda idúci v smere od obce Gbelce, pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu a povahe vozovky a po prejdení ľavotočivej zákruty zišiel z cesty," informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

Ako pokračuje, následne narazil do kríkov a do betónového stĺpa. „Pri nehode došlo k usmrteniu spolujazdkyne (27) a k ťažkým zraneniam vodiča (46),“ uvádza hovorkyňa.

„Na vozidle vznikla pri nehode škoda za asi 2000 eur,“ hovorí. Vodičovi bola podľa je slov, na zistenie prítomnosti alkoholu odobratá krv. Vyšetrovateľ Policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia. Nehoda sa podľa policajnej správy odohrala v piatok 4. decembra 2015.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM