Kultúra

Toto tu ešte nebolo! Do Nitry dorazí 1. Detský festival

Máme skvelú správu pre všetky rodinky s deťmi. Na nitrianskom výstavisku sa bude konať prvý detský festival. Na ňom sa vaše deti vyšantia a vy si oddýchnete...

Ilustračný obrázok k článku Toto tu ešte nebolo! Do Nitry dorazí 1. Detský festival
Zdroj: TASR

Detský festival a veľtrh je rodinne zameraný projekt adresovaný hlavne deťom. Má ambíciu stať sa vysnívaným miestom návštev detí, mládeže, ale aj celých rodín.

Ide o trojdňový maratón detskej zábavy a nákupov a zároveň príležitosť pre rodičov dopriať deťom krásny darček k vysvedčeniu. Deti a rodičia si prídu na svoje, a všetko čo hľadajú v rámci detského sveta nájdu tu.

Veľtrh ponúkne široký výber kočíkov, detského nábytku, autosedačiek, kozmetiky, oblečenia, topánok, hračiek, kníh, zdravotníckych potrieb, stravy, ale tiež poskytovateľov služieb, akými sú predškolské zariadenia, poisťovne či zariadenia so špecializovanou zdravotnou starostlivosťou.

Neodmysliteľnou súčasťou veľtrhu budú sprievodné podujatia. Prichystané sú nafukovacie atrakcie, farma so zvieratkami, rôzne workshopy, lezecké steny, a iné… Najmenších čakajú hry a kultúrne predstavenia. Súčasťou bohatého programu budú vystúpenia známych spevákov, hercov a športovcov.

Nepremeškajte príležitosť a strávte so svojou rodinou 3 dni plné spoločných zážitkov.

Prvý ročník Detského festivalu a veľtrhu v Nitre sa bud konať v dňoch 26. – 28. 6. 2015 na Agrokomplexe.

foto: ilustračné

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM