Tímea Kamenická Rôzne

TOTO ste ešte nevideli: Agrokomplex predstaví tancujúcich psov!

Medzinárodná výstava predstaví všetky druhy domácich zvierat a nielen to. Pripravené sú aj zaujímavé sprievodné podujatia.

Ilustračný obrázok k článku TOTO ste ešte nevideli: Agrokomplex predstaví tancujúcich psov!
Zdroj: TASR

Víkend na nitrianskom Agrokomplexe bude patriť zvieratám. 3. ročník medzinárodnej výstavy predstaví všetky druhy domácich zvierat a ich chovateľov. Návštevníci sa môžu tešiť na psov, mačky, akváriové rybičky, ale aj exotické vtáctvo. Tento rok bude výstava Svet zvierat spojená aj s Celoštátnou výstavou zvierat, ktorú organizuje Slovenský zväz chovateľov už po 18. krát.

Svet zvierat 2015 s podtitulom Všetko pre domácich miláčikov prinesie potreby pre psov, mačky, hlodavce, ale aj akvaristiku či teraristiku. Nesmie chýbať doplnkové krmivo, oblečenie či hračky. Návštevníci sa dozvedia informácie o zdraví a výžive, odbornom výcviku aj jazdeckých športoch.

Výstava zvierat sa uskutoční 12. decembra od 9.00 hod. do 17.00 hod. a 13. decembra od 9.00 hod. do 15.00 hod. v priestoroch nitrianskeho výstaviska Agrokomplex.

Prehliadky jednotlivých zástupcov domácich zvierat však nebudú jedinou časťou programu. Na návštevníkov čaká množstvo sprievodných podujatí, akými sú prednášky, prezentácie a workshopy, ale aj vystúpenia Agility klubu Nitra či psích tanečníkov pod názvom Tancujúce labky. Nebude chýbať ani psia terapia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM