Anton Hrachovský Kultúra

Tipy na voľno v Nových Zámkoch: Aj tento víkend prináša zaujímavé podujatia

Aj tento víkend sa bude v Nových Zámkoch konať viacero podujatí. Prinášame niekoľko z nich, ktoré by ste mohli navštíviť.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na voľno v Nových Zámkoch: Aj tento víkend prináša zaujímavé podujatia
Foto: Anton Hrachovský

SVETLOM A PEROM

od 20. apríla 2017 od 17:00, Budova Miestneho odboru Matice slovenskej, Nábrežná 24

Novozámocký fotoklub Hexagon v spolupráci s bardejovským fotoklubom Bardfa prinášajú autorskú výstavu Juraja Brezovského pod názvom Svetlom a perom. Brezovský ako účastník mnohých výstav, medzinárodných súťaží a fotoplenérov na Slovensku a v zahraničí je aktívny autor hlboko orientovaný na svoje rodné mesto Bardejov, jeho nevšednú krásu, bohatú históriu a život v ňom. Zaujíma sa o život ľudí, život na ulici, hľadajúc tam drobné príbehy, ľudské typy i premeny svojho rodiska v dennej i ročnej dobe. Výstava potrvá do 15. mája 2017.

ADISS – REDCARD SHOW

21. apríla 2017, W Club

V rámci akcie Rap4Life sa v Nových Zámkoch predstaví Adiss, ktorý predstaví svôj nový album RedCard, ale fanúšikovia sa môžu tešit aj na staršie veci. Support mu bude robiť DJ Mathias Wolf.

HUNGARIAN ALL STARS LIVE

22. apríla 2017, Irish Castle Pub

V sobotu sa v Nových Zámkoch naživo predstavia maďarskí interpreti DJ Szatmári a Jucus, ktorých bude podporovať DJ Miller.

MED NAD ZLATO

23. apríla 2017 o 10:00, Dom kultúry Kovak

Bábkové predstavenie Divadla Žihadlo ku Dňu Zeme ukáže najmenším ako zlý čarodejník Azbestus ohrozuje krajinu Kvetoslávia. Zachrániť ju môžu iba čely Ady a Evi s kamarátmi. Predstavenie je vhodné pre deti od 4 do 12 rokov.

BLÁZNIVÝ DEŇ S HUGOM

23. apríla 2017 od 15:00 do 17:00, Aquario Shopping Center

Pre deti je prichystaný zábavný program o zvieratkách, bude sa debatovať o zaujímavostiach o vesmíre a tiež tancovať. Nebudú chýbať zábavné súťaže s Angry Birds a tiež Hugov kamoš Rik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM