Anton Hrachovský Kultúra

Tipy na víkend v Nových Zámkoch: Výber akcií, ktoré stoja za zmienku

Ani tento víkend nás Nové Zámky nenechajú nudiť sa. V meste a okolí sa ponúkajú viaceré príležitosti, ako stráviť víkendové oddychové dni. Stačí si vybrať.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend v Nových Zámkoch: Výber akcií, ktoré stoja za zmienku
Zdroj: Dnes24.sk

MARIÁN MIKUŠ A JEHO HOSTIA

9. júna o 19:30, Irish Castle Pub

Novozámocký folkový večer prinesie vystúpenie pesničkára a speváka Mariána Mikuša s hosťami z celého Slovenska. Vystúpi i básnik Vašek Strejček z Nových Zámkov.

JUNIÁLES

9. júna o 20:00, Csemadok

Tradičná séria júnových zábav začína tento piatok v Csemadoku na Petőfiho ulici. O hudobný doprovod sa postará skupina Atlantic.

HELLO SUMMER 2017

10. júna od 21:00, Oáza Camp Komoča

Prvá z populárnych akcií na Komoči sa koná už túto sobotu. Na pódiu sa predvedú Horváth Tamás, RobMike & Lelo, Mathias Wolf, Igor Czuczor, Deejay Ricardo a DJ Szemi.

KANOISTIKA – DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ

11. júna od 10:00, Turistický dom, Komočská cesta

O pádlovanie je v našom meste záujem, malých vodákov pribúda. Aj preto organizuje novozámocký Sport Club Slovakia Deň otvorených dverí. Ten sa uskutoční už tento víkend,11. júna 2017 o 10:00, v novozámockej lodenici (Turistickom dome) na Komočskej ceste. Pripravené sú športové aktivity pred deti, možnosť prihlásiť svojho potomka na rýchlostnú kanoistiku alebo len tak si vyskúšať jazdu na kajaku alebo na turistickom kanoe.

FKM NOVÉ ZÁMKY – TJ KOVO BELUŠA

11. júna o 17:00, Štadión Ladislava Gancznera

V najbližšom kole – už túto nedeľu privítajú Zámčania na domácom trávniku hráčov Beluše. Dve kolá pred koncom súťaže sú Zámky so 40 bodmi na 15. pozícii, Beluši patrí 7. priečka. Ide o posledný domáci duel v tejto súťažnej sezóne, Novozámčanom chýbajú k definitívnej záchrane tri body a ligu zakončia stretnutím vo Veľkých Ludinciach.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM