Anton Hrachovský Kultúra

Tipy na víkend v Nových Zámkoch: Výber akcií, ktoré stoja za zmienku

Ani tento víkend nás Nové Zámky nenechajú nudiť sa. V meste sa ponúka nejedna výborná príležitosť, ako stráviť víkendové oddychové dni. Stačí si vybrať.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend v Nových Zámkoch: Výber akcií, ktoré stoja za zmienku
Foto: Anton Hrachovský / Zdroj: Dnes24.sk

VEDECKÁ HRAČKA

Múzeum Jána Thaina, M.R.Štefánika 58

Kaleidoskop – vedecká hračka je názov interaktívnej výstavy, ktorá je od 1. marca sprístupnená vo výstavných priestoroch Múzea Jána Thaina v Nových Zámkoch. Interaktívna výstava hračiek, hier, hlavolamov a jednoduchých neškolských fyzikálnych experimentov je určená pre základné a stredné školy, avšak zaujme i predškolákov a vítané sú aj rodinné skupiny s deťmi.

Z DEPOZITÁRA

17.-18. marca, Galéria umenia Ernesta Zmetáka

Výstava Z depozitára predstaví olejomaľby zo 17. až 19. storočia, momentálne nezaradené do stálej expozície vystavených diel Danice a Ernesta Zmetáka. Ich diela starého európskeho umenia sú po prvý raz prezentované zvlášť. Uvidíme až 35 diel, viaceré z nich budú verejnosti predstavené po prvý raz. Niektoré dokonca neboli publikované.

DOMINIKA MIRGOVÁ

17. marca o 19:00, Dom kultúry Kovak

Slovenská Superstaristka zavíta do Nových Zámkov so svojím turné Armáda Tour.

ROZPRÁVKOVÉ ČÍTANIE SO SNOOPYM

19. marca od 15:00 do 17:00, OC Aquario

Na deti čaká v závere týždňa Rozprávkové čítanie so Snoopym, súčasťou ktorého bude interaktívne bábkové divadlo, súťaže s touto rozprávkovou postavičkou, tvorivé dielne a výroba záložiek do kníh.

KLAMSTVO

19. marca o 19:00, Dom kultúry Kovak

Divadelná hra, v ktorej sa predstavia herci ako Emília Vášáryová, Milan Kňažko, Gabriela Škrabáková a Peter Šimun. Milosrdná lož a nemilosrdná pravda. Dva mantinely, medzi ktorými sa odohráva táto divadelná komédia, a v podstate, aj celý náš život

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM