Anton Hrachovský Iné športy Šport

Svalovci sa zídu v Zámkoch: Milénium privíta vzpieračov z celého Slovenska

Najbližšie dni budú v Nových Zámkoch patriť aj pretekárom v silovom trojboji. Diváci si užijú výkony, ktoré môžu účastníkov posunúť k účasti na Majstrovstvách Európy a sveta.

Ilustračný obrázok k článku Svalovci sa zídu v Zámkoch: Milénium privíta vzpieračov z celého Slovenska
Zdroj: TASR

Športová hala Milénium bude od 7. do 8. apríla 2018 dejiskom Otvorených majstrovstviev Slovenska v drepe a silovom trojboji RAW+EQ. Tie sa odohrajú pod hlavičkou Slovenskej asociácie silového trojboja. Pôjde o nominačné preteky na Majstrovstvá Európy a Majstrovstvá sveta v drepe a silovom trojboji.

Majstrovstvá Slovenska v Miléniu

V Miléniu sa cez víkend stretne 14 vekových kategórií, od tínedžerských borcov, cez juniorov až po kategóriu nad 80 rokov. Celkovo si môžu diváci pozrieť výkony v 11 váhových kategóriách u mužov aj žien. Usporiadateľom pretekov je BullStrong team Zemné. Zúčastnia sa ich aj nečlenovia Slovenskej asociácie silového trojboja.

V Nových Zámkoch sa zídu vzpierači v celého Slovenska. Prihlásených je 153 silákov, vrátanie pretekárov z neďalekého Zemného, Podhájskej, Kolárova, Hurbanova či Štúrova.

Milénium bude hostiť Mastrovstvá Slovenska po oba víkendové dni. Váženie vzpieračov príde na rad už v piatok, neskôr aj v sobotu a samotná súťaž bude prebiehať v sobotu a nedeľu.

Program pretekov

Váženie

  • piatok, 16:00 – 19:00
  • sobota, 7:00 – 8:30
  • sobota, 16:00 – 19:00
  • nedeľa, 7:00 – 8:30

Súťaž

  • sobota, 9:00 – uvítací ceremoniál
  • sobota, 9:30 – zahájenie súťaže
  • nedeľa, 9:00 – zahájenie súťaže

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM