Monika Földešiová Kultúra

Súťaž: Z ulice hore

Nitrianska tanečná formácia a víťazi show Slovensko má talent Old school brothers vytvorili svoj vlastný divadelno-tanečný projekt pod názvom Z ulice hore. Zapojte sa do našej súťaže a získajte lístky na predstavenie v Nitre.

Toto jedinečné predstavenie plné tanečných kreácií, ktoré skupina drela niekoľko rokov sa dostalo na dosky, ktoré znamenajú svet. Splnil sa im ich veľký sen a dokázali, že tanec nie je iba pozadie spevákov. „Spraviť viac ako 80minútové tanečné predstavenie nebolo vôbec jednoduché. Rozobrali sme tance Poppin´, lockin´, break dance a hip hop do detailov tak, aby divák pochopil, že každý tanec má svoju históriu a každá tanečná figúra má svoje meno. Ide o prvý a jediný projekt takéhoto druhu na Slovensku“, vysvetlil PR manažér Tomáš Rábek. Predstavenie zachytáva históriu tancov, ktoré vznikali v chudobných štvrtiach Ameriky a dostali sa z ulice hore. Show je plná sily, vášne a energie. Každý z tanečníkov je individuálny a každý sa špecializuje na niečo iné a v tom je sila skupiny OSB. //„Chalani predvádzajú všetky break danceové figúry ako sú rôzne otočky na rukách, chrbte, hlave. Dievčatá zasa hip hopové tance ako sú new style, hype dance, house dance a potom všetci každý štýl podajú v skvelých choreografiách“, //pokračoval. Tanečníci vymenia počas predstavenie niekoľko atraktívnych kostýmov, navyše budú kulisy v divadle vytvorené akoby v ulici.

V Nitre odohrajú predstavenie rovno 2× – 18. a 19. novembra v Starom divadle Karola Spišáka o 19:00 hod. za znížené vstupné 6 €. ** Ak nám však najneskôr do 16. novembra napíšete, kto je autorom projektu Z ulice hore, môžete vyhrať **2 lístky na predstavenie. Svoje odpovede posielajte na vám už známy mail „odvas@nitra24.sk“, nezabudnite uviesť vaše celé meno a telefónne číslo. Odpovede na súťažnú otázku a viac informácií o projekte nájdete na http://www.zulicehore.sk/

Súťaž: Z ulice hore
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM