Lucia Lauková Rôzne

Súťaž o najobľúbenejšiu turistickú atrakciu má nového favorita: Kto aktuálne vedie?

Súťaž o najobľúbenejšiu turistickú atrakciu v Nitrianskom kraji má nového favorita. Pozrite sa, ktoré miesta získali priebežne najviac hlasov.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najobľúbenejšiu turistickú atrakciu má nového favorita: Kto aktuálne vedie?

V súťaži Moje leto sa tento rok uchádza o titul najobľúbenejšej turistickej atrakcie v Nitrianskom kraji osem turistických atrakcií, a to: Wellness Hotel Patince, Hotel Kaštieľ Mojmírovce, Rekreačné zariadenie Margita-Ilona, Botanická záhrada SPU v Nitre, Vadaš Thermal Resort Štúrovo a Thermal Park Nitrava s Lodným mlynom v Kolárove a Pevnosťou v Komárne.

Nový favorit

Podľa slov vyhlasovateľa súťaže, prvé miesto v priebežných výsledkoch nepatrí minuloročnému víťazovi. „Po dvoch rokoch máme v priebežnom hlasovaní zmenu a novým favoritom súťaže Moje leto sa zatiaľ stáva Thermal Park Nitrava v Poľnom Kesove. Na druhom a treťom mieste sú priebežne Lodný mlyn v Kolárove a Pevnosť v Komárne,“ uviedla Eva Balková. Ako ďalej dodala pri určení priebežného poradia bolo zohľadnené len internetové hlasovanie a hlasy odovzdané vyplnením hlasovacích kupónov počas otvorenia súťaže na podujatí Festival chutí, ktoré bolo v Nitre na Svätoplukovom, námestí 4. júna 2016.

Hlasujú aj návštevníci

Koľko hlasov nakoniec získa konkrétna atrakcia, do istej mieri závisí aj od aktivít samotných súťažiacich. „Tento rok prejavili záujem o možnosť hlasovania návštevníkmi priamo v jednotlivých atrakciách všetci účastníci a tak záverečné sčítanie môže ešte priniesť zmeny,“ dodala Eva Balková.

Súťaží aj verejnosť

Súťaž ešte stále trvá a poradie sa môže ešte pekne zamiešať. Verejnosť môže výsledky nielen ovplyvniť, ale aj súťažiť o rôzne letné ceny. Hlasovať je možné do 20. júla na rôznych webových portáloch. „Od pondelka 11. júla do stredy 20. júla sa môže hlasovať vyplnením hlasovacieho lístku aj v OC MAX v Nitre a samozrejme do ukončenia súťaže aj priamo u všetkých súťažiacich atrakcií,“ povedala Eva Balková. Ako ďalej dodala hlasovanie je prístupné pre každého, kto dosiahol 18 rokov, pričom hlasovať môže iba raz. Súťaž po siedmykrát vyhlásila Agentúra EPS s podporou regionálnych médií a NSK.

Môže vás zaujímať:

Súťaž o najobľúbenejšiu turistickú atrakciu v Nitrianskom kraji: O titul zabojuje 8 lokalít

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM