Aktualizované Viktória Botošová Kultúra

Správny čas na prvý tréning. Šarkaniáda pri kopci: Termín zmenený!

Už trénujete? Jeseň bez púšťania šarkanov, by asi pre mnohých nebola ani predstaviteľná. Máme však dobrú správu pre malých aj veľkých milovníkov tejto zábavky, nakoľko sa v Nových Zámkoch môžeme tešiť na ďalší ročník Šarkaniády.

Ilustračný obrázok k článku Správny čas na prvý tréning. Šarkaniáda pri kopci: Termín zmenený!
Zdroj: TASR

Prehľad zaujímavých októbrových podujatí v Nových Zámkoch a okolí sme vám priniesli prednedávnom. Medzi jesennými podujatiami nechýba ani tento rok púšťanie šarkanov.

Po roku je tu opäť Šarkaniáda. „Odmeníme majiteľov troch najdlhšie lietajúcich šarkanov, pripravené sú súťaže a zábavné aktivity s Centrom voľného času. Prineste si šarkanov a dobrú náladu. Tešíme sa na vás,“ uviedol primátor mesta Nové Zámky Otokar Klein na svojom facebooku.

Na toto veselé jesenné popoludnie nebudeme dlho čakať. Ďalší ročník Šarkaniády sa mal uskutočniť dňa 11. októbra 2015 o 14:00.

„Z dôvodu nepriaznivého počasia v posledných dňoch a vysokej pravdepodobnosti dažďa v nedeľu 11. októbra, termín Šarkaniády sa prekladá o týždeň neskôr na 18.októbra o 14:00 h, miesto ostáva nezmenené,“ informoval nás Peter Kijaček Z MsÚ Nové Zámky. Miestom konania bude trávnatá plocha na Čerešňovej ulici pri kopci v Nových Zámkoch.

Mohlo by vás zaujímať:

Foto: ilustračné
Zdroj: Oficiálne stránky mesta Nové Zámky/FB

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM