Anton Hrachovský Správy

Školáci na originálnom tábore: Okrem zábavy si precvičili aj cudzí jazyk, FOTO

Deti z Nových Zámkov sa zúčastnili netradičného tábora. Počas jedného týždňa zažili výlety v prírode aj na kúpalisku. To všetko v anglickom jazyku.

Ilustračný obrázok k článku Školáci na originálnom tábore: Okrem zábavy si precvičili aj cudzí jazyk, FOTO
Zdroj: Archív jazykovej školy IES

Školáci z Nových Zámkoch zažili cez prázdniny týždeň plný zábavy a šantenia. Postarala sa o to Jazyková škola IES pod vedením Miss Orsi a Miss Kate. Tábor bol pre deti od 5 do 12 rokov a uskutočnil sa prvý augustový týždeň. Každý deň bol zameraný tematicky.

Aktivity v prírode

S témou súviseli aj aktivity a hry, napríklad prvý deň sa niesol v znamení Animal Day – deň so zvieratkami. Deti sa premenili na skutočných medveďov a navštívili tiež Dolinu poníkov v Nových Zámkoch. Ďalší deň bol Sport and Nature Day – športový deň v prírode, kde sa športové súťaže uskutočnili anglickou hravou formou. Deti si vyrobili vlastný ďalekohľad, aby sa im hra Scavenger Hunt vydarila čo najlepšie. Na záver dňa prišla na rad pozorovacia prechádzka v Berku – Nature walk. Mladí Novozámčania pri nej nachodili až 11,5 km.

Na konci tábora spoznali detského kráľa a kráľovnú

Školáci nevynechali ani výlet – Adventure day a zažili pekné chvíle v Nitre. Niektorí cestovali vlakom prvýkrát. Následne sa v horúčavách ochladili na Termálnom kúpalisku Emila Tatárika v Nových Zámkoch. Týždeň zakončili deti kinom – Movie day, pričom deň začali trochu netradične, a to pravými americkými palacinkovými raňajkami. Pred kinom sme si vyrobili pirátske ryby a deň sme zakončili rozprávkou Robinson Crusoe and The Wild Life. Veselý týždeň zakončilo vyhodnotenie, každý dostal certifikát a boli zvolení kráľovnú s kráľom týždňa.

Anglický jazykový tábor pre deti
19
Galéria
Zdroj: Archív jazykovej školy IES
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM