Viktória Botošová Rôzne

Saunový svet zvyšuje kvalitu svojich služieb: Pribudli nové atrakcie, vieme aké!

Do termálneho kúpaliska sa investuje priebežne, naposledy obnovili a rozšírili Saunový svet. Určité, už existujúce časti sa zrekonštruovali a pribudli aj nové atrakcie. Vieme aké!

Ilustračný obrázok k článku Saunový svet zvyšuje kvalitu svojich služieb: Pribudli nové atrakcie, vieme aké!
Zdroj: Dnes24.sk

Do termálneho kúpaliska mesta Dunajská Streda sa investuje priebežne, naposledy obnovili a rozšírili Saunový svet Thermalparku. Určité, už existujúce časti sa zrekonštruovali a pribudli ďalšie kabínky na saunovanie a nové atrakcie. Mesiac po odovzdaní riaditeľ zariadenia Gabriel Somogyi konštatoval, že úsilie vedenia pozitívne ohodnotili aj návštevníci.

Sauna, vírivka i bezplavková zóna

„Pribudla napríklad aj sauna s nižšou teplotou, v ktorej sa reguluje vlhkosť. Slúži hlavne návštevníkom, pre ktorých je klasická fínska sauna s vysokou teplotou neprijateľná,“ vysvetlil Somogyi s tým, že výrazne sa rozšírili aj oddychové priestory, ktoré pomôžu stráviť čas čo najpríjemnejšie.

„Našu ponuku sme rozšírili o vírivku, v oddychovej zóne už nechýbajú ani ohrievané lavice. V tejto časti Thermalparku platia zásady správneho saunovania, je to bezplavková zóna a slúži len pre návštevníkov nad 16 rokov,“ ozrejmil.

Podľa riaditeľa návratnosť vynaložených finančných prostriedkov rátajú do štyroch rokov. Po rekonštrukcii môžu saunovú časť termálneho kúpaliska záujemcovia navštevovať aj oddelene, bez vstupu do wellness centra. „Vznikla takáto požiadavka zo strany návštevníkov, tak sme im vyhoveli,“ pokračoval.

Novinka roka

Novinkou tohto roka je aj otvorenie masážneho centra, ako aj moderná vstupná hala. Thermalpark v Dunajskej Strede celkovo ponúka desať bazénov. Nielen zábava a novinky, ale aj priaznivý účinok stopercentnej termálnej vody na pohybový aparát láka množstvo zákazníkov.

„Čaká nás ďalšia, pomerne veľká investícia. Chceme rozšíriť hotelovú časť zariadenia, nakoľko súčasná kapacita so 16 izbami je nedostačujúca. V budúcom roku plánujeme zvýšiť hlavnú budovu o jedno poschodie, čo znamená, že okrem obnovy už existujúcich izieb by pribudli v hotelovej časti ďalšie, s celkovou kapacitou 46 izieb," uzavrel Somogyi.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM