Anton Hrachovský Hokej

S HC Nové Zámky sa lúči dvojica hráčov: Dôvodom je aj pretlak brankárov

Rotácia hráčov v novozámockom hokejovom klube pokračuje naďalej. V tíme už nefiguruje ani brankár, ktorý mal byť jednotkou.

Ilustračný obrázok k článku S HC Nové Zámky sa lúči dvojica hráčov: Dôvodom je aj pretlak brankárov
Zdroj: TASR

Tipsportligový hokejový klub HC Nové Zámky a brankár Vladimír Kováč sa dohodli na ukončení spolupráce. Skúsený brankár nastúpil v aktuálnej sezóne do 23 zápasov, v ktorých dosiahol 90,76-percentnú úspešnosť zásahov. Klub informoval o zmenách v kádri na oficiálnej stránke.

Priveľa gólmanov v Zámkoch

Ukončenie spolupráce s 30-ročným Kováčom je výsledkom pretlaku na brankárskom poste. Novozámocký klub nedávno angažoval Samuela Baroša a na hosťovaní z Nitry je Frederik Foltán. Na súpiske sú aj Patrik Romančík a Matúš Nagy, ktorí dostávajú príležitosti najmä v prvoligovom B-mužstve.

Novou tvárou v kabíne je český útočník Štěpán Hřebejk.

Štumpf do Česka

Slovenský hokejový útočník Daniel Štumpf bude v kariére pokračovať v druhej najvyššej českej súťaži. Odchovanec nitrianskeho hokeja sa dohodol na spolupráci do konca sezóny s klubom HC Frýdek-Místek. Informovala o tom oficiálna stránka klubu.

Štumpf strávil v českých súťažiach uplynulé dve sezóny. Pred ročníkom 2017/2018 sa vrátil do Nitry, ale po 15. zápasoch sa s klubom dohodol na ukončení spolupráce. Následne zamieril do HC Nové Zámky a za A-mužstvo odohral osem stretnutí. Objavil sa aj v novozámockom B-mužstve, ktoré pôsobí v druhej najvyššej súťaži.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM