Marcel Mojžiš Krimi

Rómskeho vajdu obvinili z volebnej korupcie. Polícia: Žiadal peniaze za hlasy voličov!

Rómsky vajda čelí poriadnym problémom. Podľa polície sa aj s mladou ženou pokúsil zarobiť na voľbách do Európskeho parlamentu. Podľa obvinenia vajda žiadal peniaze aj za hlasy z okolia Nových Zámkov. Štefana (54) a Slávku (31) zadržali policajti a už ich aj obvinili z volebnej korupcie!

Ilustračný obrázok k článku Rómskeho vajdu obvinili z volebnej korupcie. Polícia: Žiadal peniaze za hlasy voličov!
Zdroj: Webnoviny.sk

V Dunajskostredskom okrese sa miestny vajda s mladou ženou podľa polície pokúsil zarobiť na voľbách do Európskeho parlamentu a od členky strany SaS chceli peniaze za zabezpečenie volebných hlasov.

Podľa policajných zistení žiadal asi 16-tisíc eur za minimálne 5500 hlasov oprávnených voličov z okolia Veľkého Medera, Nových Zámkov, Zlatých Klasov a Dunajskej Stredy v prospech kandidátov za SaS.

Ako informovala Andrea Dobiášová z Prezídia PZ, policajti Národnej kriminálnej agentúry za pomoci členov strany oboch zadržali pri preberaní úplatku v parku vo Veľkom Mederi. Vyšetrovateľ následne Štefana (54) a Slávku (31) obvinil z volebnej korupcie. Obvineným v prípade dokázania viny hrozí až ročný trest. Stíhaní sú na slobode.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM