Viktória Botošová Krimi

Robo (33) sa dal riadne nachytať: Ukradol peňaženku, otvoril ju, ale keď to zbadal už bola na zemi... :)

To sa len tak nevidí. Nebyť zraneného muža (52), scéna ako z grotesky. Robo si teraz môže búchať hlavu o policajnú stenu! :)

Ilustračný obrázok k článku Robo (33) sa dal riadne nachytať: Ukradol peňaženku, otvoril ju, ale keď to zbadal už bola na zemi... :)
Zdroj: Dnes24.sk

Róbert (33) z Komárna v pondelok 21. septembra 2015 lúpežne prepadol muža (52). Ku skutku došlo v Komárne na Dunajskom nábreží večer okolo 23:00 hod. „Nič netušiaceho pána udrel do tváre a do ruky, dôsledkom čoho spadol na zem. Následne mu z vrecka vetrovky vybral peňaženku,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

To čo lúpežník objavil ho vyľakalo. „Prešiel s ňou pod svetlo a roztvoril ju, pričom po vzhliadnutí atrapy nálepky Policajného zboru Slovenskej republiky ju hodil na zem. Poškodeného počastoval nadávkou a z miesta ušiel,“ vysvetľuje hovorkyňa.

Podľa ďalších slov policajnej hovorkyne, pán (52) zavolal svojho kamaráta, s ktorým podozrivého prenasledovali. V tom čase už bola na ceste policajná hliadka, ktorá muža zadržala. „Poškodený utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia sedem dní,“ povedala.

Vyšetrovateľ obvinil 33 Róberta (33) Komárna zo zločinu lúpeže, za ktorý mu hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov. Vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na návrh na vzatie do väzby obvineného.

Čítajte aj:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM