Viktória Botošová Kultúra

Reprezentačného plesu sa tohto roku nedočkáme: Na svoje si prídu aspoň deti, princezničkový ples už onedlho!

Tradičný Princezničkový ples sa opäť blíži. Princezné, princovia a iné masky budú plesať už tento víkend.

Ilustračný obrázok k článku Reprezentačného plesu sa tohto roku nedočkáme: Na svoje si prídu aspoň deti, princezničkový ples už onedlho!
Zdroj: TASR

8. februára 2014 sa uskutoční Princezničkový ples pre deti. Tradícia plesu má však už dlhšie trvanie. „Začal sa konať pred siedmimi rokmi na druhý deň po termíne konania Reprezentačného plesu mesta,“ hovorí pracovník Mestského úradu Nové Zámky, Peter Kijaček.

Aj keď sa podľa slov Petra Kijačeka tento rok Reprezentačný ples mesta nekoná, 7.Princezničkový ples pre deti bude. „Ostal v ponuke kultúrnych podujatí a postupne budú pribúdať aj ďalšie zábavné akcie určené detským návštevníkom,“ konštatuje Kijaček.

Vstup pre deti je zdarma, dospelý si však ako doprovod zaplatia sumu 3 eur. Program plesu je rozvrhnutý zhruba do 4 hodín. Miestom konania bude Športová hala Milénium v Nových Zámkoch.

"Princezničkový ples začne o 14:00 a pre deti sú pripravené privítanie kráľovským párom v Novozámkove, maskoti v rytierskych odevoch, cukríková víla, tancujúce psíky, animátori v kostýmoch princezien a rytierov, minidisko s prekvapeniami a sprievodné programy ako facepaiting, airbrush a kreslenie,“ hovorí o skutočne bohatom programe.

Očakávajú sa rôzne masky. „Očakávané sú všetky deti, výber kostýmov je ľubovoľný a kreativite sa medze nekladú, aj keď vačšina kostýmov bude zrejmá už z názvu plesu. Vítaní sú aj rodičia v kreatívnych kostýmoch alebo maskách,“ dodáva Peter Kijaček.

Čítajte aj:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM