Tlačové správy

Regionálne rádio spustilo Darčekovačku: Odmeňuje každý deň a na konci hráte o pobyt pre 2 osoby!

Vianoce sú sviatkami pokoja a radosti, no neodmysliteľne sa nám spájajú aj s darčekmi a odmeňovaním. A pretože chce radio.MAX vytvoriť svojim poslucháčom štedré Vianoce, pripravilo pre vás špeciálnu vianočnú súťaž s názvom Darčekovačka.

Ilustračný obrázok k článku Regionálne rádio spustilo Darčekovačku: Odmeňuje každý deň a na konci hráte o pobyt pre 2 osoby!
Zdroj: PR

Súťažiť môžete počas celého decembra a každý deň ste v hre o skvelé ceny. Navyše, okrem denných cien žrebujeme taktiež týždenné, v ktorých môžete získať aj pobyt pre dve osoby s polpenziou v hoteli Šachtička***. Ak teda nemáte ešte darček pre svojich najbližších, nič nie je stratené! Stačí sa zapojiť do Darčekovačky a počúvať rádio.MAX. Mená výhercov sa dozviete každý deň v rannom vysielaní od 7:00 do 10:00.

Ako sa do súťaže zapojiť?

Súťaž prebieha v spolupráci so spoločnosťou LYONESS. Ak sa chcete do súťaže zapojiť, vašou úlohou je získať CASHBACK kartu (osobne v radio.MAX alebo v ktorejkoľvek partnerskej predajni) a natočiť video, ktorého dĺžka nepresiahne 30 sekúnd. Video stačí pridať na webovú stránku rádio.MAX a ste zaradení do súťaže. Výherným videom bude to, ktoré bude mať najviac „lajkov“. Aby ste však svoje šance zvýšili ešte viac, a to získaním bonusových lajkov, stačí s CASHBACK kartou nakúpiť v partnerskej predajni, odfotiť kartu spolu s bločkom z nákupu a fotografiu pridať pod vaše video.

Súťaž prebieha od 1. do 22. decembra, žrebovaním hlavnej výhry, ktorou je pobyt pre 2 osoby v hoteli Šachtička***, k tomu odvoz na túto dovolenku novým autíčkom Renault Scénic, ktorý mal svetovú premiéru na tohtoročnom parížskom autosalóne a slovenskú premiéru na nitrianskom autosalóne. A to nie je všetko! K tomu od nás navyše dostanete 50€ tankovaciu kartu a fľašu šumivého sektu.

Všetky ďalšie informácie o súťaži, ako aj kompletné podmienky súťaže nájdete na www.radiomax.sk

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM