Viktória Botošová Futbal

Prezident Slovenského futbalového zväzu prvýkrát zavíta do Zámkov: Toto je cieľ jeho návštevy

Ján Kováčik navštívi naše novozámocké futbalové štadióny, stretne sa aj s primátorom Otokarom Kleinom. Čo všetko ho na návšteve v Nových Zámkoch čaká?

Ilustračný obrázok k článku Prezident Slovenského futbalového zväzu prvýkrát zavíta do Zámkov: Toto je cieľ jeho návštevy
Foto: Viktória Botošová

Prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik prijal pozvanie predsedu Oblastného futbalového zväzu Petra Kováča. Jedna z najdôležitejších športových osobností, ktorá riadi najväčšie športové hnutie na Slovensku navštívi 11. marca 2015 vôbec prvýkrát v histórii novozámocký okres.

„Prezident SFZ v sprievode predsedu Západoslovenského futbalového zväzu Ladislava Gádošiho a predsedu ObFZ navštívia v čase od 13:15 hod. do 14:00 hod. novozámocké futbalové štadióny, najprv Sihoť a potom Ladislava Gancznera,“ informovalo nás vedenie ObFZ Nové Zámky.

V čase od 14:00 hod. sa podľa ich ďalších slov uskutoční aj audiencia u novozámockého primátora Otokara Kleina za prítomnosti zástupcov mesta, Futbalového klubu mesta Nové Zámky a ďalšej odbornej verejnosti. Prijatie prezidenta SFZ u primátora mesta, sa uskutoční na Mestskom úrade v Nových Zámkoch.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM